8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σταϊκούρας: Θα προστεθούν 100 ΚΑΔ στα μέτρα στήριξης

Διαβάστε επίσης:

ροϋποθέσεις για τη μείωση στο πρωτογενές πλεόνασμα» tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis

Διεύρυνση κατά 100 των ΚΑΔ που περιλαμβάνονται στα μέτρα στήριξης για τον κορωνοϊό, με την απόφαση να υπογράφεται σήμερα ή την Τετάρτη, προανήγγειλε ο Χρήστος Σταϊκούρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο Υπ. Οικονομικών ανέφερε ακόμη ότι θα υπάρξει παρέμβαση και για τις επιταγές, η οποία θα ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα, ενώ σημείωσε ότι θα συνεκτιμηθεί με την πάροδο του χρόνου και τα δεδομένα από τον όγκο των ηλεκτρονικών συναλλαγών αν θα υπάρξει τροποποίηση στο όριο για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές που απαιτούνται ανά φορολογούμενο, ώστε να μην τους επιβληθεί πρόστιμο.

- Advertisement -

Παράλληλα, ο κ. Σταϊκούρας ανέφερε ότι υπάρχει συνεννόηση με τον Γιάννη Βρούτση για τους μακροχρόνια άνεργους και την ενίσχυση τους.

Ο Υπ. Οικονομικών ανέφερε ότι το πρόγραμμα στήριξης των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών σχεδιάζεται να επεκταθεί τον Απρίλιο, δεδομένης της κατάστασης που διαμορφώνεται με την εξάπλωση του κορωνοϊού και την αύξηση των κρουσμάτων και των θανάτων από την επιδημία.

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα στήριξης είπε ότι πολλές φορές ακούγονται εξωπραγματικά ποσά για «πακέτα» που λαμβάνονται από διάφορες χώρες, τα οποία δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα, αναφέροντας ότι οι περισσότερες χώρες αποφασίσουν μέτρα ύψους 2% του ΑΕΠ, λέγοντας ότι στην Ελλάδα ήδη έχουμε υπερβεί αυτό το ποσοστό.

Πηγή: ΑΝΤ1

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: