8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σε αγώνα μπάσκετ με αναπηρικά αμαξίδια ο Παπαστεργίου

Διαβάστε επίσης:

Την καινοτόμα φύση του και τα πρωτοπόρα χαρακτηριστικά του ανέδειξε για ακόμη μία φορά το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας συμμετέχοντας ως Μεγάλος Χορηγός στο τριήμερο Eco-Festival (18-20 Ιανουαρίου) στην Τεχνόπολη, και υποστηρίζει ενεργά τη διαμόρφωση Πράσινων Πόλεων και την ενίσχυση της Ηλεκτροκίνησης, με νέες και φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες και υπηρεσίες.

Παρουσία του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστή Χατζηδάκη του Δημάρχου Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη και του προέδρου της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου, τελέσθηκαν την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης τα εγκαίνια του περιπτέρου της εταιρείας η οποία είχε σχεδιάσει, ειδικά για τη συμμετοχή της στο Eco-Fest, μια σειρά από συναρπαστικές δράσεις.

- Advertisement -

Από το διαδραστικό τένις με παίκτες την Υπουργό Παιδείας κ. Ν. Κεραμέως και τον Υφυπουργό Ενέργειας κ. Γ. Θωμά στο περίπτερο μέχρι τον αγώνα μπάσκετ 3Χ3 με προπονητή τον Χρήστο Φερεντίνο και αγαπημένους παλαίμαχους παίκτες της Εθνικής ομάδας όπως τον ΑνδρέαΓλυνιαδάκη και τον Κώστα Τσαρτσαρή,αλλά και τον εντυπωσιακό αγώνα μπάσκετ με αναπηρικά αμαξίδια της Γενικής Γραμματέως κ. Α. Σδούκου με τον Υφυπουργό Ενέργειας κ. Γ. Θωμά και τον Προέδρο της ΚΕΔΕ κ. Δ. Παπαστεργίου με την Εθνική Παραολυμπιακή Ομάδα Μπάσκετ, η εταιρεία κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών μοιράζοντας παράλληλα πολλά δώρα, από gadgets μέχρι το Ρεύμα της Χρονιάς!

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: