8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πρώτη εικαστική έκθεση της Urbanact στο Βόλο

Διαβάστε επίσης:

Η πρώτη εικαστική έκθεση της Urbanact θα γίνει στο Βόλο, το Σάββατο 11-1-2020, στη μία το μεσημέρι, στο χώρο τέχνης «δ».

- Advertisement -

O τίτλος της έκθεσης παραπέμπει στο όνομα του φεστιβάλ δημόσιων τοιχογραφιών που υλοποιείται στην πόλη, το «CityCall», και υποδηλώνει την άμεση σύνδεση της έκθεσης με το φεστιβάλ.

Συμμετέχουν επτά (7) καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, πάντα από το χώρο της γκραφιτι και streetart σκηνής: o Etnik από την Ιταλία, ο Pener από την Πολωνία, ο Nasimo από την Βουλγαρία, οι Jamer, Kez και Same84 από την Αθήνα και ο Sive από το Βόλο. Είναι καλλιτέχνες που έχουν φιλοξενηθεί στην πόλη μας και προσέφεραν το έργο τους. Στην έκθεσή μας, σας παρουσιάζουν μια διαφορετική πτυχή της εικαστικής τους δράσης. Τα έργα πωλούνται και με αυτό τον τρόπο μπορείτε να «στηρίξετε» τους καλλιτέχνες.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης θα προβάλλονται βίντεο με τις τοιχογραφίες που έχουν υλοποιηθεί στο Βόλο, αλλά και από άλλες δράσεις της ομάδας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επίσης είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για όσους το επιθυμούν, να κοινοποιήσουν στην ομάδα επιφάνειες που τους ενδιαφέρουν για τοιχογραφία και να ενταχθούν στο πρόγραμμα του φεστιβάλ.

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: