8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πρωτοβουλίες για την πιστοποίηση του φαρσαλινού χαλβά

Διαβάστε επίσης:

Την απόφαση να εναρμονιστεί το εορταστικό ωράριο με αυτό των μεγαλύτερων κοντινών πόλεων, αλλά το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές να είναι προαιρετικό αποφάσισαν τα μέλη του εμπορικού συλλόγου Φαρσάλων κατά την ετήσια τακτική γενική συνέλευσή τους.
Ακολούθησε συζήτηση για το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης και πάρθηκε η απόφαση να οριστεί συνάντηση με τον Δήμο και το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων για να κατατεθούν προτάσεις, που θα στοχεύουν στην ευκολότερη προσβασιμότητα των επισκεπτών προς το κέντρο της πόλης. Επίσης συζητήθηκαν θέματα όπως τα νέα σεμινάρια για τους επιχειρηματίες που πρόκειται να διεξαχθούν στο προσεχές διάστημα σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Λάρισας, προωθητικές ενέργειες για τη 5η Λευκή Νύχτα, θέσεις πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης και πολλά άλλα θέματα.
Ακολούθησε ενημέρωση από τον νέο διευθυντή της Εθνικής Τράπεζας στα Φάρσαλα Ευαγ. Βασιλείου σχετικά με τις υπηρεσίας και τα χρηματοδοτικά προϊόντα που παρέχει η Τράπεζα και ενημέρωση από τον νεαρό Φαρσαλινό αθλητή ποδηλασίας κ. Παναγιώτη Κολέτα, για τις προσπάθειες που καταβάλλει σε ποδηλατικούς αγώνες αναδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο την πόλη του. Με το πέρας της συνέλευσης πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας όπου παρευρέθηκε και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας. Ο κ. Γιαννακόπουλος πρότεινε λύσεις για την εξωστρέφεια των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με τον εμπορικό σύλλογος να εκφράζει την πρόθεση να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες πιστοποίησης του γνήσιου χαλβά Φαρσάλων, σε συνεργασία με το Δήμο Φαρσάλων, την Περιφέρεια και το Επιμελητήριο. Τυχερός της πίτας ήταν ο Φαρσαλινός επιχειρηματίας Σωτήρης Χρόνης. Το φλουρί αντιστοιχούσε σε μια δωροεπιταγή για ένα γεύμα 4 ατόμων στο εστιατόριο «Βασιλικός».
πηγή:eleftheria.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: