8.2 C
Karditsa
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πηγή μόλυνσης τα εγκαταλελειμμένα περίπτερα

Διαβάστε επίσης:

Το περίπτερο σε κάθε πόλη έπαιζε το δικό του ρόλο όσο αφορά τον χαρακτήρα μιας περιοχής. Τα χρόνια πέρασαν, οι αλλαγές στην ζωή πολλές και έτσι ήταν αναμενόμενο ότι το κλασικό περίπτερο θα έδινε τη θέση του σε κάτι πιο μοντέρνο.
Αυτό όμως που δεν υπολόγιζε κάποιος είναι η φθορά του χρόνου. Διότι αν κάτι το αφήσεις στην τύχη του, τότε είναι ξεκάθαρο ότι αργά ή γρήγορα θα αποκτήσει ένα αποκρουστικό χαρακτήρα. Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές για του λόγου το αληθές.
Πρόκειται για δυο εγκαταλελειμμένα περίπτερα σε χαρακτηριστικές γωνιές της πόλης των Τρικάλων. Το ένα στην πλατεία που βρίσκεται κοντά στον ΟΣΕ και το δεύτερο στην πλατεία Αγρότισσας.
Όπως και να έχει τα προβλήματα των κατοίκων ίδια. Ζητάνε την παρέμβαση των αρμοδίων του Δήμου Τρικκαίων, ώστε να φύγουν από εκεί τα δυο περίπτερα, που επί της ουσίας αποτελούν πηγή μόλυνσης. Είναι ένα θέμα που υποβαθμίζει τις περιοχές, ενώ επειδή δειλά δειλά η άνοιξη πλησιάζει είναι λογικό ότι θα αυξηθεί θεαματικά ο αριθμός των παιδιών που θα παίζει εκεί. Έτσι είναι εύκολα αντιληπτό ότι θα ήταν τουλάχιστον λάθος να μην γίνει παρέμβαση.
Μάλιστα το θέμα αναδείχθηκε και στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρικκαίων, όπου ο Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης Θεόδωρος Σπανός είχε κάνει σχετική ερώτηση. Η απάντηση από την αρμόδια αντιδήμαρχο Βασιλένα Μητσιάδη ήταν γνωρίζουν την κατάσταση και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες. Η αλήθεια είναι ότι χρόνος πιέζει και αυτή η εικόνα θα πρέπει να αλλάξει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ακόμη και πριν βγει ο Φεβρουάριος. Άλλωστε η υποδομή του Δήμου Τρικκαίων για να δράσει γρήγορα και αποτελεσματικά υπάρχει…
πηγή: proinoslogosnews.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: