8.2 C
Karditsa
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πανέτοιμος ο ΑΣΚ για το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς

Διαβάστε επίσης:

Επιστροφή στη δράση για τον ΑΣ Καρδίτσας που σήμερα το απόγευμα δίνει το πρώτο παιχνίδι για τη νέα χρονιά καθώς το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας μπάσκετ μετά τη διακοπή για τις γιορτές των Χριστουγέννων, επαναρχίζει…

Οι “κυανόλευκοι” αρχίζουν τις υποχρεώσεις τους με ένα δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στο Αγρίνιο και θα επιζητήσουν τη νίκη για να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα…
Μπορεί η εβδομάδα να ήταν εορταστική λόγω της Πρωτοχρονιάς αλλά το συγκρότημα του Κώστα Κομποδιέτα πέρασε τις ημέρες στο γήπεδο για να προετοιμαστεί καταλλήλως για το παιχνίδι…

- Advertisement -

Το δελτίο τύπου που εξέδωσε η ομάδα για την αυριανή αναμέτρηση που θα φιλοξενηθεί στο νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης αναφέρει:
Ποδαρικό στο 2020 με νίκη θέλει να κάνει ο Α.Σ.Καρδίτσας KSD, που το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο νέο κλειστό της πόλης μας, αντιμετωπίζει τον Α.Ο.Αγρινίου για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.

Ένα δύσκολο και καθοριστικό παιχνίδι περιμένει τους «κυανόλευκους», αφού η νίκη είναι το ζητούμενο το Σάββατο απέναντι σε ένα συμπαγές και ανταγωνιστικό σύνολο. Η ομάδα του Αγρινίου, στην παρθενική της συμμετοχή στην Α2 Εθνική, έχει ήδη αποδείξει τη δυναμική της πετυχαίνοντας σημαντικές νίκες και δείχνει επικίνδυνη για κάθε αντίπαλο. Ο Γάλλος Κέβιν Φραντζέσκι, αλλά και οι Μιχάλογλου, Γκρέκας, Καμάρας, Σταματογιάννης ξεχωρίζουν από το σύνολο του προπονητή Γιάννη Διαμαντάκου, που έχει ένα ολοκληρωμένο και ταλαντούχο ρόστερ στη διάθεσή του.

Από την άλλη μεριά, ο Α.Σ.Κ. μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών, θέλει να επιστρέψει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ακόμη πιο δυναμικά και να διεκδικήσει να παραμείνει στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογικής κατάταξης. Στη διάρκεια των εορτών, οι «κυανόλευκοι» δούλεψαν αρκετά με καθημερινές προπονήσεις. Η ομάδα έκανε Πρωτοχρονιά… στο γήπεδο καθώς ενόψει του αγώνα του Σαββάτου δεν υπάρχουν ρεπό και δυνατότητες για επιπλέον ξεκούραση. Μάλιστα, στην προπόνηση της Τετάρτης, βρέθηκε η διοίκηση του Α.Σ.Κ. για να ανταλλάξει ευχές με τους παίκτες και το προπονητικό τιμ, ενώ κόπηκε και η καθιερωμένη βασιλόπιτα, με την ελπίδα για υγεία και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο 2020.

Η ομάδα στρέφει λοιπόν όλο της το ενδιαφέρον στο ματς του Σαββάτου, το οποίο θα είναι καθοριστικό για τη συνέχεια. Η πιθανότητα επιστροφής του Σεραφείμ Θέου στην αγωνιστική δράση είναι ανοικτή, καθώς ο έμπειρος φόργουορντ προέρχεται από τραυματισμό, έλειψε στα τελευταία τρία παιχνίδια, αλλά μπαίνει σταδιακά στο ρυθμό των προπονήσεων και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.
Στο ματς του Σαββάτου, που θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. στο νέο κλειστό της πόλης μας, διαιτητές έχουν οριστεί οι κ.κ. Πουρσανίδης, Λόρτος και Τζιοπάνος, ενώ οι παίκτες περιμένουν τη συμμετοχή και την παρουσία του καλύτερου συμπαίκτη τους, του φίλαθλου κόσμου της περιοχής μας.

ΠΗΓΗ: ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: