8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παιδιά και γονείς προσέφεραν παιχνίδια

Διαβάστε επίσης:

Γονείς και μαθητές του 22ο Νηπιαγωγείου Λάρισας συγκέντρωσαν παιχνίδια τα οποία προσέφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων.
Τα παιχνίδια παρέδωσε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο η εκπρόσωπος των γονέων κα. Βλαζάκη Κατερίνα η οποία επισήμανε ότι σκοπός της προσφοράς αυτής είναι να χαρούν και άλλα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη.
Τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου παρέλαβαν τα παιχνίδια ενώ παράλληλα τους ευχαρίστησαν για την προσφορά τους, τονίζοντας ότι τέτοιες πρωτοβουλίες πρέπει να λειτουργούν ως παράδειγμα και για άλλους φορείς ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μικρά παιδιά.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020.
Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: