8.2 C
Karditsa
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Παγκόσμια πρωτιά της Σκιάθου: Πιο εξωτική από τις… Φιλιππίνες

Διαβάστε επίσης:

Ζηλευτή πρωτιά κατέκτησε η Σκιάθος στις προτιμήσεις εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών, καθώς αναδείχθηκε ως το νησί με τις καλύτερες παραλίες του κόσμου, αφήνοντας πίσω εξωτικούς προορισμούς, όπως οι Σειχέλλες και οι Φιλιππίνες.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

- Advertisement -

Τη Σκιάθο επέλεξαν οι αναγνώστες του κορυφαίου περιοδικού Conde Nast Traveller, ως το νησί με το καλύτερες παραλίες παγκοσμίως για το 2019. Στην ψηφοφορία για τα 32α ετήσια Readers’ Choice Awards, που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του κορυφαίου αμερικανικού περιοδικού και διαδικτυακού, ταυτόχρονα, μέσου, με διεθνή απήχηση, συμμετείχαν περισσότεροι από 600.000 αναγνώστες, οι οποίοι ανέδειξαν τη Σκιάθο στην πρώτη θέση, ανάμεσα σε άλλα εξωτικά νησιά.

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν τα νησιά Culebra ανοιχτά του Πουέρτο Ρίκο, Boracay στις Φιλιππίνες, Kiawah στη Νότια Καρολίνα και Palawan στις Φιλιππίνες.

Στην ίδια λίστα καταγράφονται, παράλληλα, επίγειοι παράδεισοι, όπως οι Σειχέλλες, οι Βερμούδες και οι Παρθένοι Νήσοι.

Στην κριτική που πλαισιώνει τη ζηλευτή πρωτιά που απέσπασε το νησί του Παπαδιαμάντη, επισημαίνονται το φυσικό περιβάλλον, οι εκπληκτικές, ατέλειωτες παραλίες και η μαγευτική θέα, απ’ όποια πλευρά κι αν θαυμάζει το τοπίο ο επισκέπτης. «Ενας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς, η Σκιάθος, διαθέτει περισσότερα από 60 ξενοδοχεία, παρά το μικρό της, σχετικά, μέγεθος. Οσο βρίσκεστε στο νησί, επισκεφτείτε τις Κουκουναριές ή τον παραλία Κρασσά, που προσελκύει πολλούς φίλους της διασκέδασης ή των θαλάσσιων σπορ», υπογραμμίζεται, μεταξύ άλλων, στο σχετικό αφιέρωμα.
πηγή: trikalaidees.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: