8.2 C
Karditsa
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πήρε εισιτήριο για τον οίκο Bulgari

Διαβάστε επίσης:

Εισιτήριο για μετεκπαίδευση ενός έτους και στη συνέχεια εργασία με πρώτο μισθό ύψους 1.200 ευρώ στον οίκο κοσμημάτων Bulgari στην Ιταλία, έλαβε σπουδάστρια του τμήματος Κοσμήματος του ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου στη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψης κλιμακίου στο πλαίσιο προγράμματος Erasmus. Η σπουδάστρια δεν θα είναι η μοναδική που θα έχει τη χρυσή επαγγελματική ευκαιρία. Σύμφωνα με την πρόεδρο της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ, Νατάσσα Μορφογιάννη, η υποτροφία θα είναι ανοιχτή και θα αφορά σε όσους αποφοίτους του τμήματος επιθυμούν να μετεκπαιδευτούν στην Ιταλία και στη συνέχεια να απασχοληθούν εργασιακά στον ιταλικό οίκο μόδας με την πολυετή ιστορία στην παραγωγή κοσμημάτων.

Σύμφωνα με τον “Ταχυδρόμο”, η συγκεκριμένη σπουδάστρια που εκδήλωσε ενδιαφέρον να κάνει χρήση της υποτροφίας θα μάθει ιταλικά και ετοιμάζει βαλίτσες για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Η μετεκπαίδευση διάρκειας ενός έτους θα είναι εντελώς δωρεάν και στη συνέχεια θα προωθηθεί για εργασία στο εργοστάσιο του μεγάλου οίκου κερδίζοντας πολύτιμη εμπειρία και έναν σημαντικό σταθμό στο portfolio της.

- Advertisement -

Η επίσκεψη στην Ιταλία έγινε στο πλαίσιο προγράμματος Erasmus στο οποίο συμμετέχει το ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου. Όπως ανέφερε η κ. Μορφογιάννη που συνόδευσε τη αντιπροσωπεία στο ταξίδι, τέτοια προγράμματα δίνουν τη δυνατότητα τους σπουδαστές να κερδίσουν εμπειρίες και ευκαιρίες πολύτιμες για τη μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης το ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου συμμετείχε σε πανευρωπαϊκή έκθεση κοσμήματος, στην οποία παρουσιάστηκαν 15 δημιουργίες σπουδαστριών του τμήματος με θέμα «Αέρας, Φωτιά, Γη και Νερό».

Εγινε επίσης επίσκεψη στο εργοστάσιο του οίκου Bulgari όπου οι σπουδάστριες είχαν την ευκαιρία να δουν τα νέα σχέδια που ετοιμάζει ο μεγάλος οίκος και όπου ανακοινώθηκαν οι υποτροφίες για τους σπουδαστές του ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου.

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: