8.2 C
Karditsa
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πάνω από 50 ποδήλατα παραδόθηκαν στην Ασφάλεια σε λίγους μήνες

Διαβάστε επίσης:

Περίπου 50 ποδήλατα φυλάσσονται στο Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας μετά την ανεύρεση τους και παράδοση τους στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου τους τελευταίους οκτώ μήνες.

- Advertisement -

Σύμφωνα με την ΕΡΤ Βόλου, από το περασμένο Σάββατο, η αστυνομία ενημέρωσε τους πολίτες, όποιοι μπορούν να αναγνωρίσουν κάποια από τα ποδήλατα, να προσέλθουν στο Αστυνομικό Μέγαρο από προχθές Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή 24 Ιανουαρίου από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι ή να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2421076957 και 2421076954, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Να σημειωθεί ότι μέχρι και σήμερα αρκετοί συμπολίτες έχουν μεταβεί στο αστυνομικό μέγαρο προκειμένου να αναγνωρίσουν αν κάποιο από τα ποδήλατα τους ανήκει, τα οποία είτε κατασχέθηκαν από την Ασφάλεια , είτε εντοπίστηκαν εγκαταλελειμμένα.

Ωστόσο εφιστάται η προσοχή, καθώς για να παραδοθεί κάποιο ποδήλατο, αν δεν υπάρχει κάποιο αποδεικτικό στοιχείο για την ταυτοποίηση, ο πολίτης υπογράφει υπεύθυνη δήλωση κι αν στην πορεία διαπιστωθεί ότι δεν του ανήκει – όπως έχει συμβεί στο παρελθόν – τότε θα σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του και θα μπλεχτεί σε δικαστικές περιπέτειες.

Επισημαίνεται ότι μετά την παρέλευση της ημερομηνίας, θα συνταχθούν τα απαραίτητα έγγραφα από την Αστυνομία και τα ποδήλατα θα παραδοθούν στον ΟΔΔΥ Λάρισας προς εκποίηση.

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: