8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο περιοδεύων Βαρουφάκης και η ταινία

Διαβάστε επίσης:

Και τους διαλόγους απ΄έξω πρέπει να έχει μάθει ο Γιάνης Βαρουφάκης από την ελληνογαλλική ταινία «Ενήλικοι στην Αίθουσα» που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του και περιγράφει τη διαπραγμάτευση για το χρέος που πραγματοποιήθηκε το 2015, όταν ο ίδιος ήταν υπουργός Οικονομικών.
Και αν δεν το έχει κάνει ακόμα, ιδού η ευκαιρία, αφού το βράδυ της Παρασκευής και ενώ θα βρίσκεται στην Άμφισσα θα γίνει μία προβολή της ταινίας στην κινηματογραφική λέσχη της περιοχής με τον κ. Βαρουφάκη να είναι ο επίσημος καλεσμένος.

Μάλιστα για τον σκοπό αυτό έχουν τυπωθεί και οι σχετικές αφίσες.

- Advertisement -

Από αύριο, Παρασκευή, και μέχρι την Κυριακή ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25 θα περιοδεύσει σε Βοιωτία, Φωκίδα και Φθιώτιδα, συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος.

Οι επισκέψεις ανά την Ελλάδα εντάσσονται στο πλαίσιο των προσυνεδριακών περιοδειών όπου και θα έχει συναντήσεις με φορείς και θα μιλήσει σε ανοιχτές εκδηλώσεις στους πολίτες για όλα τα φλέγοντα ζητήματα και κυρίως για τα «κόκκινα δάνεια» που το ΜέΡΑ25 με την πρόταση του ξανανοίγει το θέμα «επειδή αυτό απαιτεί η κοινωνία» όπως επισημαίνει.

Στη θεματολογία των ομιλιών του θα περιλαμβάνεται επίσης ο τρόπος με τον οποίο μπορούμε να έχουμε πραγματική περιφερειακή ανάπτυξη, το θέμα της Λάρκο κ.ά.

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: