8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Παπαστεργίου στηρίζει το έργο της Μαρίνας Πατούλη

Διαβάστε επίσης:

Με ομόφωνη απόφαση εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε) η συμμετοχή της ως ιδρυτικό μέλος στο Εθνικό Δίκτυο Πολιτισμού, Παιδείας και Περιβάλλοντος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων.

Η συνεργασία επισφραγίστηκε με την υπογραφή του καταστατικού του Δικτύου από τον Πρόεδρο της Ένωσης και Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, που στηρίζει και προσωπικά την προσπάθεια αυτή, και την Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Βορείων και δημοτική σύμβουλο Αμαρουσίου Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

- Advertisement -

Η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων κ. Πατούλη Σταυράκη, δήλωσε:

«Το Εθνικό Δίκτυο Πολιτισμού, Παιδείας και Περιβάλλοντος μετουσιώνει το οραμά μας να αναπτύξουμε ένα ισχυρό δίκτυο με επίκεντρο την προώθηση δράσεων στον πολιτισμό, στην παιδεία και στο περιβάλλον για μία κοινωνία προόδου, συνεκτική και αλληλέγγυα. Μέσα από τη σύμπραξη με την Κ.Ε.Δ.Ε εγκαινιάζουμε μια καινοτόμα στρατηγική πορεία με στόχο να φέρουμε τους Δήμους και τις τοπικές μας κοινωνίες ακόμα πιο κοντά, να αλληλεπιδράσουμε, να ανταλλάξουμε καλές πρακτικές, να διαμορφώσουμε έναν σύγχρονο, υπεύθυνο και συνειδητοποιημένο πολίτη, να συμβάλλουμε στη διάδοση των ανθρωπιστικών ιδεωδών με απώτερο σκοπό ισότιμα οι πολίτες της χώρας μας να μπορούν να απολαμβάνουν την ίδια ποιότητα ζωής. Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Ελλάδας από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε με θέρμη στο εγχείρημά μας, γεγονός που το αποδεικνύει με τη στήριξή του ως ιδρυτικό μέλος τόσο ως Δήμαρχος Τρικκαίων όσο και ως Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας. Το ίδιο τιμητική ήταν και η ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης που πλέον μας ανοίγει τον δρόμο για να αναπτύξουμε τη στρατηγική μας στους τομείς δραστηριοποίησης του Δικτύου. Πολύτιμο κεφάλαιο στο εγχείρημά μας αναμφισβήτητα αποτελεί η καινοτόμος σκέψη, το πνεύμα ενότητας και συνεργασίας του Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε, εχέγγυο για μία εποικοδομητική σύμπραξη. Μέσα από την κοινή αυτή προσπάθεια συνδράμουμε με τη σειρά μας στη στόχευσή του για μια ακόμα πιο ενισχυμένη, ενωμένη και δυνατή αυτοδιοίκηση».
πηγή:airetos.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: