8.2 C
Karditsa
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο “κατεψυγμένος” Αλέξης και οι…άλλοι

Διαβάστε επίσης:

Ωραία τα λέει, ως συνήθως άλλωστε ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά εκείνο που αποφεύγει να πει είναι τι έκανε στη χώρα το πρώτο εξάμηνο της «πρώτης φοράς Αριστερά».

Λαλίστατος για τον Παυλόπουλο, για τον Μητσοτάκη, για την Αστυνομία, αλλά τσιμουδιά για το «φέσι» που φόρεσε στη μεσαία τάξη την οποία τώρα «συμπονάει». Και το κυριότερο που δεν λέει ο «χαρισματικός» είναι ότι εξαπατώντας το εκλογικό σώμα δημιούργησε ένα σύστημα εξουσίας το οποίο το βρήκε η σημερινή κυβέρνηση μπροστά της. Ένα σύστημα το οποίο φαίνεται ότι περνάει καλά ακόμα και με τη σημερινή κυβέρνηση.

- Advertisement -

Τουλάχιστον επί της παρούσης. Αξίζει, όμως, να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν το βάζει κάτω. Και καλά κάνει, αφού βρίσκει τρόπους να επικοινωνεί και να σερβίρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα ψέματά του.

Η συνέντευξη στο ΒΗΜΑ αποδεικνύει ότι ο Αλέξης Τρίπας είναι… «Εδώ ενωμένος και δυνατός», για να θυμηθούμε το σύνθημα του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ.

Και είναι εδώ γιατί κάποιοι τον θέλουν στο ψυγείο μέχρι να τον αποψύξουν ώστε να επιστρέψει και να μας σώσει όπως το 2015. Τη δουλειά του κάνει ο άνθρωπος, τη δουλειά του κάνουν όσοι τον κρατάνε «ζωντανό», αλλά είναι προφανές ότι κάποιοι άλλοι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Ελπίζουμε να το καταλάβουν γρήγορα…

Easy Writer

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: