8.2 C
Karditsa
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ο «Γιάννης» διαφημίζει την ελληνικότητα της φέτας

Διαβάστε επίσης:

Στην εκλογή νέου Δ.Σ. προχώρησε, στο πλαίσιο της ετήσιας γενικής συνέλευσης που πραγματοποίησε στο Επιμελητήριο Λάρισας, ο Σύλλογος Τυροπαραγωγών Θεσσαλίας, ενώ τις επόμενες μέρες η νεοεκλεγείσα διοίκηση θα συγκροτηθεί σε σώμα.

Τη νέα διοίκηση αποτελούν οι κ.κ. Τάχας Ν., Μπουκουβάλας Χρ., Νούσιας Κ. Ωνάσογλου Χρ., Λαΐτσιου Ελ. (Βόλος), Μπουντούρης Κ. (Τρίκαλα) και Κουρέλας Θεοδ. (Γρεβενά).

- Advertisement -

Ακόμη αποφασίστηκε η τροποποίηση του Καταστατικού για τη μετονομασία του Συλλόγου σε Ένωση Μεταποιητών Γάλακτος Ελλάδος, η διοίκηση της οποίας θα επιλέξει το μέλος που θα την εκπροσωπήσει στη διοίκηση της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας και τα δύο μέλη που θα συμμετέχουν στη γενική συνέλευση.

Ακολούθησε ενημέρωση για το πρόγραμμα διαφήμισης και προβολής της φέτας στο εξωτερικό, συνολικού προϋπολογισμού 6,3 εκατ. ευρώ (3 εκατ. σε Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία και 3,3 εκατ. σε Αμερική και Γαλλία), ενώ έγινε γνωστό ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συμμετέχει σε μία από τις σχετικές -με την ελληνικότητα της φέτας- καμπάνιες. Τέλος αποφασίστηκε να ζητηθεί η νομική προετοιμασία της χώρας μας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, όπου θα βρεθεί κατηγορούμενη η Δανία από την Κομισιόν για την καταστρατήγηση της νομοθεσίας για τη φέτα.
πηγή: eleftheria.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: