8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο… ανήσυχος Χαρίτσης για τη συνάντηση Τραμπ – Μητσοτάκη

Διαβάστε επίσης:

Στο… ζενίθ της μικροπολιτικής εκμετάλλευσης και της μικρόνοης αντιμετώπισης της συνάντησης Μητσοτάκη – Τραμπ έφθασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Αντί να συνταχθεί σε μια εθνική πολιτική στάση, ο Αλέξης Χαρίτσης εμφανίσθηκε… προβληματισμένος για τη συνάντηση και μάλιστα εξέφρασε και φόβους για αρνητικά αποτελέσματα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η συνάντηση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ συνιστά μείζον πολιτικό γεγονός, το οποίο θα έπρεπε να είχε προετοιμαστεί σωστά για να έχει θετική έκβαση, ειδάλλως μπορεί και να παραγάγει αρνητικά αποτελέσματα», σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στον Ant1.

- Advertisement -

«Εμείς βλέπουμε με ανησυχία την επικείμενη συνάντηση του Κυρ. Μητσοτάκη με τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντ. Τραμπ, γιατί από ό,τι φαίνεται δεν θα διεξαχθεί κοινή συνέντευξη Τύπου, ώστε να αποσπάσουμε σαφείς δηλώσεις καταδίκης των επεκτατικών σχεδίων της Τουρκίας», τόνισε. «Αυτό στέλνει μήνυμα στην Τουρκία ότι μπορεί να συνεχίσει τις παραβιάσεις στο Αιγαίο», συμπλήρωσε ο Αλ. Χαρίτσης.

Αλλά όταν κάνεις αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση και κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια έτσι είναι…

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: