8.2 C
Karditsa
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ολοκληρώνεται το D.N.A. των ΔραΠαικτών Βόλου

Διαβάστε επίσης:

Απόψε, Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020, στις 9.15 μ.μ., στο θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ν.Ιωνίας θα πραγματοποιηθεί η τελευταία παράσταση του «D.N.A.:DoNotAsk-DoNotAnswer» που θριάμβευσε, κατά γενική ομολογία των θεατών, τις προηγούμενες βραδιές από τους ΔραΠαίκτες Βόλου. Απαραίτητη η προσέλευση μισή ώρα τουλάχιστον πριν για την εύρεση θέσης όσων θέλουν να απολαύσουν την σπαρταριστή κωμωδία και νέα (17η) θεατρική παραγωγή της δημοφιλούς ομάδας, κατάλληλης για 14 ετών κι άνω.

- Advertisement -

Μια κηδεία, μια διαθήκη, ένα τραγελαφικό ταξίδι αναζήτησης των πατρογονικών ριζών, χορός, τραγούδι κι ένας γάμος: όλα τα έχει το ταλαντούχο DNA των ΔραΠαικτών, το οποίο ξεδιπλώνουν οι Ναταλία Βάτσιου, Ευάγγελος Ζαχαρής, ευΆγγελος Κάβουρας, Σωτηρία Καλμπένη, Χριστίνα Μαλιαχόβα, Αλίκη Ξηραδάκη, Τζένη Παππά, Αναστασία Σμάγαδη, Αθανασία Χατζημανώλη, Τάσος Χατζηπολυχρόνου. Σκηνογραφία εκτέλεσε με την τεχνοτροπία της Δημιουργικής Ανακύκλωσης (upcycling art, κάβα Νυχτέρι) η Αθανασία Χατζημανώλη, η οποία επίσης χορογράφησε την ομάδα. Την αφίσα σχεδίασε η Δήμητρα Πλαστήρα, που χειρίζεται και την κονσόλα. Το ατελιέ επί σκηνής κοσμούν ζωγραφικοί πίνακες της Κερασίας Αραβανοπούλου. Καλλιτεχνική επιμέλεια: ευΆγγελος Κάβουρας.

Σε συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας- Τοπικό Τμήμα Μαγνησίας και με την υποστήριξη της Δ/νσης Πολιτισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ.

Όπως πάντα με είσοδο ελεύθερη και προαιρετικό κουμπαρά υπέρ των Συλλόγων Πολυτέκνων & Τριτέκνων Μαγνησίας.

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: