8.2 C
Karditsa
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Τι είπε για την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε

Διαβάστε επίσης:

Περιγραφή για την ένοπλη επίθεση που δέχθηκε έδωσε στους αστυνομικούς ο Σέρβος πρώην ποδοσφαιριστής, Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Είδα κάποιον να βγαίνει έξω από το αυτοκίνητο και με όπλο στα χέρια να με πλησιάζει. Με πυροβόλησε και εν συνεχεία έφυγε», φέρεται να υποστήριξε ο 46χρονος Σέρβος στις Αρχές στιγμές μετά την επίθεση που δέχθηκε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Τρίτης 7/1 έξω από το σπίτι του στην Γλυφάδα.

- Advertisement -

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς γονάτισε προκειμένου να αποφύγει τον πυροβολισμό, ωστόσο από την πτώση του τραυματίστηκε ελαφρά στο γόνατο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Το αυτοκίνητο του δράστη (ένα smart) βρέθηκε αργότερα καμένο στον περιφερειακό του αεροδρομίου στο γκολφ της Γλυφάδας, ενώ μέσα σ’ αυτό εντοπίστηκε και ένα πιστόλι που κατά πάσα πιθανότητα είναι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση.

Την ίδια ώρα, κάμερες ασφαλείας στην περιοχή φαίνεται να έχουν καταγράψει την μετάβαση του οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση στο σημείο, όχι ωστόσο και την διαφυγή του.

Αξιωματικοί της Ασφάλειας αμέσως μετά το περιστατικό έσπευσαν στο σημείο, πήραν καταθέσεις και συνέλεξαν στοιχεία για την έρευνά τους. Μέχρι στιγμής άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα της επίθεσης, εάν δηλαδή πρόκειται για προσωπικές διαφορές του Σέρβου πρώην ποδοσφαιριστή με τον δράστη ή εάν πίσω από τον πυροβολισμό βρίσκεται κάτι άλλο.

Σημειώνεται ότι ο Κοβάσεβιτς έπαιξε μεταξύ άλλων στον Ολυμπιακό, στη Γιουβέντους, στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, στη Λάτσιο και στον Ερυθρό Αστέρα.

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: