8.2 C
Karditsa
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Ναι» υπό όρους σε κλειστά κέντρα σε νησίδες από τον Βορίδη

Διαβάστε επίσης:

«Αναφανδόν» της κατασκευής κλειστών κέντρων για μετανάστες νησιά με λίγους ή καθόλου κατοίκους τάχθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης.

Μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Μάκης Βορίδης δήλωσε: «Το υποστηρίζω αναφανδόν, είμαι ένθερμος υποστηρικτής. Το ερώτημα είναι αν η δημιουργία σε νησιά με λίγους ή καθόλου κατοίκους παραβιάζει κάποια συνθήκη. Δεν παραβιάζει κάποια συνθήκη».

- Advertisement -

Ο κ. Βορίδης τόνισε, παράλληλα, ότι η λύση αυτή, στην οποία αναφέρθηκε και ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, για να προχωρήσει πρέπει να εξασφαλίζονται οι υποδομές και οι ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης. «Αν αυτό διασφαλίζεται δεν δημιουργείται θέμα» είπε ο κ. Βορίδης.

Όσον αφορά την κατάσταση στα σύνορα με τα επεισόδια που προκαλούν οι Τούρκοι και μετανάστες ο Μάκης Βορίδης τόνισε ότι «τα σύνορα πρέπει να σφραγιστούν. Να μην υποκύψουμε σε αυτό που κάνει ο Ερντογάν» προσθέτοντας ότι «η λογική ανοίγματος των συνόρων με απλή καταγραφή οδηγεί σε απόλυτο αδιέξοδο».

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι «η κυβέρνηση μεταφέρει στους πολίτες ότι υπάρχει κράτος και προστασία των συνόρων. Οποιοσδήποτε κάνει πράξεις αυτοδικίας παρανομεί».

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: