8.2 C
Karditsa
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Νέο ΔΣ στην ΠΑΔΥΘ – Πρόεδρος ο Νίκος Σακκάς

Διαβάστε επίσης:

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγη στη διαδημοτική επιχείρηση ΠΑΔΥΘ ΑΕ, με πρόεδρο τον Δήμαρχο Τρικκαίων και πρόεδρο της ΠΕΔ Θεσσαλίας, Νίκο Σακκά. Η Περιβαλλοντική Αναπτυξιακή Δυτικής Θεσσαλίας, που συμπεριλαμβάνει όλους τους Δήμους των Περιφερειακών Ενοτήτων Τρικάλων και Καρδίτσας αποτελεί τον μοχλό με τον οποίον υλοποιείται η λειτουργία του ΧΥΤΑ, η νέα Μονάδα Επεξεργασίας Αποβλήτων, καθώς και η ανακύκλωση, με θετικό πρόσημο στο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.
Στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΔΥΘ στα Τρίκαλα, την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024, εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την επόμενη πενταετία (2024 – 2028).
Πρόεδρος ομόφωνα εξελέγη ο Δήμαρχος Τρικκαίων και Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας, Νίκος Σακκάς.
Αντιπρόεδρος: Βασίλης Τσιάκος, Δήμαρχος Καρδίτσας

- Advertisement -

Γραμματέας: Ανδρέας Στεργίου, Δήμαρχος Αργιθέας

Μέλη: Παναγιώτης Νάνος Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα, Γιάννης Γεωργολόπουλος αντιδήμαρχος Δήμου Φαρκαδόνας, Κώστας Μαράβας Δήμαρχος Πύλης, Φάνης Στάθης Δήμαρχος Μουζακίου, Σωκράτης Δασκαλόπουλος Δήμαρχος Παλαμά, Λευτέρης Αβραμόπουλος Δήμαρχος Μετεώρων, Δημοσθένης Κατσής Δήμαρχος Σοφάδων, Αποστόλης Παππάς αντιδήμαρχος Δ. Τρικκαίων ως εκπρόσωπος του τ. Δήμου Παληοκάστρου, Τάκης Παζαΐτης αντιδήμαρχος Δ. Τρικκαίων.

Ο κ. Σακκάς, αφού ευχαρίστησε «τους συναδέλφους αυτοδιοικητικούς για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου», τόνισε τη σημασία της ΠΑΔΥΘ, ως φορέα που υλοποιεί μεγάλα περιβαλλοντικά έργα και διαχειρίζεται τα απορρίμματα και την ανακύκλωση σε όλη τη δυτική Θεσσαλία.

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: