8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νέα διοίκηση στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας

Διαβάστε επίσης:

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ (είχε υπογραφεί από την υφυπουργό Δόμνα Μιχαηλίδου στις 8 Ιανουαρίου) το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας (Αριστέας), το οποίο θα έχει 3ετή θητεία.

- Advertisement -

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας έχει έδρα τη Γιάννουλη Λάρισας και παραρτήματα στον Αμπελώνα, στην Καρδίτσα (Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρίες), στα Τρίκαλα (ΑΜΕΑ, πρώην Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων).

Νέα πρόεδρος του Κέντρου είναι η Λαρισαία γιατρός του ΕΣΥ Δήμητρα Παππά, με αναπληρώτρια πρόεδρο τη φιλόλογο Άντα Καζαντζή. Η πρώτη αναλαμβάνει τη θέση της Δήμητρας Ριζούλη και η δεύτερη του Νίκου Πουτσιάκα.

Το υπόλοιπο Δ.Σ. έχει ως εξής: Α’ Αντιπρόεδρος ο Ελασσονίτης ελεύθερος επαγγελματίας Γιώργος Γκαλίτσιος και αναπληρώτρια η Βάσω Μέκρα (υπεύθυνη Γυναικείων θεμάτων ΝΔ Λάρισας). Β’ Αντιπρόεδρος η Κωνσταντίνα Δήμα (πρώην αντιδήμαρχος Τρικκαίων, πρώην πρόεδρος Εργατικού Κέντρου), με αναπληρωτή τον νοσηλευτή Βαγγ. Τσάκο. Στα τακτικά μέλη του νέου Δ.Σ. είναι μεταξύ άλλων ο Στεφ. Πάικος ως εκπρόσωπος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, ενώ ως εκπρόσωπος των εργαζομένων μετέχει στη διοίκηση και ο Βολιώτης πρόεδρος της ΔΑΚΕ στο Πανεπιστημιακό Γιώργος Φωτόπουλος. Στα αναπληρωματικά μέλη ο Λαρισαίος Δημήτρης Πάτσιος, οικονομολόγος Υγείας, προϊστάμενος Δ/νσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης της 5ης ΥΠΕ.
πηγή: Ελευθερία

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: