8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μόνο Μπογδάνος και Κεφαλογιάννη στην αιμοδοσία της Βουλής

Διαβάστε επίσης:

Μεγάλη ήταν, για μια ακόμα χρονιά, η ανταπόκριση των εργαζομένων της Βουλής και των συνεργατών βουλευτών στο σημερινό κάλεσμα για εθελοντική αιμοδοσία που απηύθυνε ο Σύλλογος των Υπαλλήλων της Βουλής, στο πλαίσιο των κοινωνικών του δράσεων.

H αιμοληψία πραγματοποιήθηκε, σήμερα, Τετάρτη (5/2) στο Εντευκτήριο των βουλευτών και διοργανώθηκε από τον Σύλλογο των Υπαλλήλων της Βουλής, σε συνεργασία με την υπηρεσία αιμοληψίας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».

- Advertisement -

Οι εργαζόμενοι της Βουλής και οι συνεργάτες των βουλευτών με την συμμετοχή τους ανέδειξαν πως η εθελοντική προσφορά αίματος, που είναι μια κορυφαία εκδήλωση ανθρώπινης ευαισθησίας και αλληλεγγύης, είναι τρόπος και στάση ζωής, με ανεκτίμητη αξία για τον λήπτη.

Να σημειωθεί, ωστόσο, πως η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, με την Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο να είναι οι μοναδικοί βουλευτές που έσπευσαν για να δώσουν αίμα.

“Δεν πονάει, δεν παίρνει ώρα, δεν κοστίζει, σώζει ζωές ανωνύμως και αδιακρίτως, μπολιάζει με αγάπη. Κρίμα, που μόνο δύο βουλευτές συμμετείχαμε στη σημερινή αιμοδοσία στο εντευκτήριο του κοινοβουλίου. Την επόμενη περισσότεροι!” έγραψε ο βουλευτής Α’ Αθήνας Κωνσταντίνος Μπογδάνος στα social media, προτρέποντας τους πολίτες να δίνουν αίμα.

Δεν πονάει, δεν παίρνει ώρα, δεν κοστίζει, σώζει ζωές και ευεργετεί ανωνύμως και αδιακρίτως. Κρίμα, που μόνο δύο…

Posted by Constantinos Bogdanos on Wednesday, February 5, 2020

Πηγή: meaculpa.gr

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: