8.2 C
Karditsa
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μια βιτρίνα για τη μεγάλη στολή του στρατηγού Πλαστήρα

Διαβάστε επίσης:

Ο Σύλλογος Φίλων Μουσείου Πόλης Καρδίτσας διοργανώνει κοπή πίτας και καλεί τα μέλη του και όποιον θα ήθελε να στηρίξει την προσπάθεια συγκέντρωσης πόρων προκειμένου να κατασκευαστεί κατάλληλη προθήκη για την έκθεση της μεγάλης στολής του Στρατηγού Πλαστήρα.

Το Μουσείο Πόλης χρειάζεται τη στήριξη όλων μας ώστε η αίθουσα Νικολάου Πλαστήρα, στον δεύτερο όροφο του μουσείου, μια αίθουσα η οποία περιλαμβάνει τη συλλογή των προσωπικών του αντικειμένων και την καρδιά του, να συμπεριλάβει και το πρόσφατα συντηρημένο αυτό ιστορικό κειμήλιο.

- Advertisement -

Ο Σύλλογος ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΠΟΛΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ έχει ως σκοπό την υποστήριξη αυτού του σημαντικού για την τοπική μας ιστορία Μουσείου της Καρδίτσας, το οποίο εκτός από την έρευνα και τη συλλογή τεκμηρίων γύρω από την ιστορία και τον πολιτισμό της περιοχής μας, διοργανώνει ποικίλες και πρωτότυπες δράσεις κοινωνικής συμμετοχής. Στόχοι με τους οποίους ταυτίζεται και ο Σύλλογος Φίλων, οργανώνοντας πολιτιστικά δρώμενα, εκδηλώσεις και εκδρομές σε τόπους που αξίζουν το ενδιαφέρον και εμπλουτίζουν την εμπειρία μας.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν αποκλειστικά για την αγορά της προθήκης.

Ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ, αίθουσα Αφροδίτη, Σάββατο 11/01/2020, ώρα 8:30 μμ.

τιμή κάρτας 16 ευρώ (με φαγητό και ποτό) τηλ. κρατήσεων 6932605000

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: