8.2 C
Karditsa
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Με τους θεσμούς και τη Μάγδα Φύσσα δεν παίζουν

Διαβάστε επίσης:

Τι βγήκε και μας είπε ο Γιάνης; Ότι δεν τους κάνει στο ΜέΡΑ25 η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου για Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Και ότι εκείνοι προτείνουν ένα άλλο πρόσωπο – σύμβολο της Ελλάδας: την Μάγδα Φύσσα! 

Λίγη σημασία έχει αν η μητέρα του δολοφονηθέντα από τη Χρυσή Αυγή Παύλου είχε ενημερωθεί για την πρωτοβουλία του Βαρουφάκη. Μεγάλη σημασία έχει όμως η ανοησία του πρώην υπουργού Οικονομικών που σφράγισε με τη στάση του την πρώτη περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, τότε που η χώρα τσακίστηκε στα βράχια. 

- Advertisement -

Αρέσκεται ο Γιάνης Βαρουφάκης να προκαλεί και το έκανε και εδώ. Όταν βέβαια δεν έχει υπολογίσει μια ολόκληρη χρόνια, θα υπολογίσει το θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας; Με ή χωρίς ουσιαστικές αρμοδιότητες ο ΠτΔ είναι ο πρώτος πολίτης της χώρας. Και θεσμικά έχει ουσιαστικό ρόλο. Μπορεί ο οποιοσδήποτε να τοποθετηθεί εκεί; Προφανώς και όχι.

Αυτά όμως είναι ψιλά γράμματα για τον Γιάνη που του αρκεί να παίζει με τις εντυπώσεις. Ποιος άλλωστε να ξεχάσει και την σοκαριστική πρόταση του βουλευτή του Κρίτωνα Αρσένη ο οποίος είχε εκφράσει την επιθυμία ΠτΔ να οριστεί μια ενσωματωμένη στην ελληνική κοινωνία μετανάστρια.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης κατάφερε να διασύρει μια γυναίκα η οποία έχει γίνει μέσα από το προσωπικό της δράμα, σύμβολο του αγώνα κατά των φασιστών. Και το έκανε μόνο για την δική του προβολή.

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: