8.2 C
Karditsa
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Με ιατρικό προσωπικό στελεχώνονται το Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας

Διαβάστε επίσης:

Με ιατρικό προσωπικό στελεχώνονται το Γενικό Νοσοκομείο, το Κέντρο Υγείας Καρδίτσας και το Κέντρο Υγείας Σοφάδων.

Ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, κ. Φώτης Σερέτης, υπέγραψε 23 αποφάσεις πρόσληψης επικουρικών ιατρών για διά- στημα 2 ετών, προκειμένου να καλυφθούν άμεσες ανάγκες σε ιατρικό προσωπικό Νοσοκομείων και Κ.Υ. της 5ης Υ.ΠΕ.

- Advertisement -

Στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας θα γίνουν δύο προσλήψεις στις ειδικότητες χειρουργικής και καρδιολογίας και στο Κέντρο Υγείας Σοφάδων μία πρόσληψη στην ειδικότητα μαι- ευτικής γυναικολογίας.

Όπως ανακοινώθηκε από την Διοίκηση της 5ης ΥΠΕ, υπολείπονται ακόμη οκτώ αποφάσεις πρόσληψης επικουρικών ιατρών που θα ικανοποιηθούν με την ένταξη ενδιαφερόμενων ιατρών στον ηλεκτρονικό κατάλογο των επικουρικών ιατρών που τηρείται στην 5η Υγει- ονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

Παράλληλα, αναμένεται ο διορισμός πενήντα εννιά θέσεων μονίμων ιατρών εκ των οποίων είκοσι έξι θέσεων για τα Κέντα Υγείας της Θεσσαλίας και τριάντα τριών θέσεων για τα Κέντρα Υγείας της Στερεάς Ελλάδας. Αναλυτικά οι θέσεις στο Κέντρο Υγείας Καρδίτσας και στο Κέντρο Υγείας Σοφάδων:

Κ.Υ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ 1 ΘΕΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β’ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑ 1 ΘΕΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β’.

Κ.Υ. ΣΟΦΑΔΩΝ

ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ 1 ΘΕΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β’ • ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ 1 ΘΕΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β’

ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ 1 ΘΕΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β’.
πηγή:neosagon.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: