8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μετά την Αυγή, στάση εργασίας και στο Κόκκινο

Διαβάστε επίσης:

tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Αδειάζει η κλεψύδρα για το Κόκκινο

Δεν έχουν τέλος τα ζόρια για τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος εκτός της αντιπολιτευτικής αδυναμίας που διαπιστώνεται στο κόμμα, έχει και τα κομματικά media να αντιδρούν και να προχωρούν σε στάσεις εργασίας. 

Όχι αναίτια φυσικά. Το αντίθετο, τα δεδουλευμένα τους διεκδικούν οι εργαζόμενοι στην Αυγή και οι συνάδελφοί τους στο ραδιόφωνο Στο Κόκκινο συμπαραστέκονται.

- Advertisement -

Έτσι μετά την στάση εργασίας την Δευτέρα (24/2) επανέρχονται με νέα αύριο Τετάρτη (26/2) όπου όλα τα κομματικά μέσα θα σιωπήσουν από τις 12.00 έως τις 16.00.

Τα προβλήματα με τη μισθοδοσία δεν είναι νέα έχουν επιδεινωθεί όμως τους τελευταίους μήνες με αποτέλεσμα να έχουν συσσωρευθεί σημαντικά ποσά.

Λύση στον ορίζοντα δεν φαίνεται οπότε το διοικητήριο της Κουμουνδούρου αργά ή γρήγορα θα κληθεί να λάβει σκληρές αποφάσεις τις οποίες αναβάλει επί της ουσίας εδώ και χρόνια.

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: