8.2 C
Karditsa
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μενίδι: «Καπνός» ο αστυνομικός που χαστούκισε 11χρονο

Διαβάστε επίσης:

Άφαντος έχει γίνει ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που φαίνεται σε βίντεο να χαστουκίζει ένα εντεκάχρονο αγόρι, στο Μενίδι, παρόντων και τριών συναδέλφων του.

Το βίντεο κυκλοφόρησε στα social media προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων, μεταξύ των οποίων και του ίδιου του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος ανήρτησε ένα οργισμένο tweet, γράφοντας : «Όποιος χτυπά αναίτια, δεν έχει θέση στην Ελληνική Αστυνομία. Όποιος χτυπά ανήλικα, δεν χωρά πουθενά».

- Advertisement -

Ο… γενναίος αστυνομικός, μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού και την… έναρξη του αυτόφωρου, εξαφανίστηκε και, όπως είπε στον ΣΚΑΪ, το μέλος της ομοσπονδίας αστυνομικών Αττικής, Στράτος Μπαλάσκας η ΕΛΑΣ τον αναζητεί, ενώ και συγγενείς του δηλώνουν ότι δεν σηκώνει το τηλέφωνο.

Ο κ. Μπαλάσκας είπε ακόμη πως ο εν λόγω αστυνομικός είχε απασχολήσει και άλλη ΕΔΕ και χαρακτηρίζεται «ιδιαίτερα παρορμητικός» και με «έξαρση ψυχικής ορμής». και πως κατά την άποψή του «όχι, δεν έχει θέση στο σώμα», τονίζοντας ωστόσο πως υπάρχουν  αρμόδιοι θεσμοί που θα το κρίνουν αυτό.

Οι άλλοι αστυνομικοί που ήταν παρόντες στο περιστατικό συνελήφθησαν συνελήφθησαν με την διαδικασία του αυτόφωρου και δήλωσαν… άγνοια για το τι έκανε ο συνάδελφός τους, λέγοντας ότι δεν κατάλαβαν τι έγινε και γι αυτό δεν αντέδρασαν.

Πρόκειται για Ειδικούς Φρουρούς που έχουν αποσπαστεί το τελευταίο διάστημα στην ομάδα ΔΙΑΣ.

Σημειώνεται ότι ο… χαμένος αστυνομικός, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την υπηρεσία του, καθώς είχε ελεγχθεί πειθαρχικά, το 2016, για επίθεση σε ζευγάρι.

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: