8.2 C
Karditsa
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μεγάλη διαφήμιση της Αλοννήσου στη Βρετανική αγορά

Διαβάστε επίσης:

Δυναμικά ολοκληρώνεται το τέλος της χρονιάς για τον Δήμο Αλοννήσου με ενέργειες στοχευμένης προβολής στη Βρετανική αγορά. Στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας του Δήμου με το δραστήριο Γραφείο ΕΟΤ Μεγάλης Βρετανίας , η Αλόννησος εντάχθηκε σε εκτενές διαφημιστικό αφιέρωμα στο κορυφαίο διαδικτυακό τόπο family traveller .

Ξεχωριστή ενότητα του αφιερώματος περιγράφει την Αλόννησο ως τον ιδανικό προορισμό για οικογένειες που αρέσκονται στις δραστηριότητες και που θα εντυπωσιαστούν από το εύρος επιλογών που προσφέρει ο εξωτικός παράδεισος των Σποράδων. Η εκδρομή στο μεγαλύτερο φυσικό θαλάσσιο πάρκο της Μεσογείου, οι καταδύσεις, η πεζοπορία και τα θαλάσσια σπορ θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους σε μία εμπειρία ζωής, σύμφωνα με το αφιέρωμα.

- Advertisement -

Ταυτόχρονα, ειδική αναφορά στην Αλόννησο έγινε στο πλαίσιο πρόσφατης επιτυχημένης εκδήλωσης του Γραφείου ΕΟΤ στο Λονδίνο για την παρουσίαση αυθεντικών θεματικών μορφών Τουρισμού. Το αρχαίο Ναυάγιο της Περιστέρας και το πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Ελλάδας που αναμένεται να λειτουργήσει στην Αλόννησο το 2020 προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των εκλεκτών καλεσμένων. «Η Αλόννησος εισέρχεται σε μία νέα εποχή. Χωρίς να χάνεται χρόνος και χάρη στα αντανακλαστικά έγκριτων φορέων, ήδη το νέο καταδυτικό «προϊόν» της Αλοννήσου προβάλλεται σε αγορές – «κλειδιά» όπως η Μεγάλη Βρετανία», δήλωσε ο Δήμαρχος Αλοννήσου κ. Πέτρος Βαφίνης που ευχαρίστησε θερμά την Προϊσταμένη του Γραφείου ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας, κυρία Έμυ Αναγνωστοπούλου για την ενθουσιώδη ανταπόκριση της.

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: