8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μαξίμου για δηλώσεις Μπορίσοφ: Εμείς συζητάμε – Άλλοι δυσκολεύονται

Διαβάστε επίσης:

tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Στο Μαξίμου οι πολιτικοί αρχηγοί

«Όποιος έχει το δίκαιο με το μέρος του, δεν έχει πρόβλημα να συζητήσει με κανέναν. Άλλοι είναι αυτοί που δυσκολεύονται. Παζαρεύουν χρησιμοποιώντας ως πιόνια απελπισμένους ανθρώπους. Θυμήθηκαν τώρα το Διεθνές Δίκαιο που παραβιάζουν συστηματικά εδώ και χρόνια» σχολίαζαν κυβερνητικές πηγές, αναφερόμενες στα δημοσιεύματα που αφορούν σε δηλώσεις Μπορίσοφ για τη στάση του Ερντογάν.

“Η πολιτική της Ελλάδας δεν αλλάζει. Θα προστατεύσουμε τα σύνορά μας, τα σύνορα της Ευρώπης” σημείωναν οι ίδιες πηγές.

- Advertisement -

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τα όσα δήλωσε νωρίτερα σήμερα Τρλιτη (3/3) ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ, ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν αρνήθηκε να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Ελληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Σύμφωνα με δημοσίευμα του euractiv.com, ο Βούλγαρος πρόεδρος σχεδίαζε να οργανώσει μία μεγάλη διπλωματική συνάντηση στη Σόφια την Παρασκευή, μεταξύ του Recep Tayyip Erdogan, του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, της Γερμανίδας Καγκελαρίου Angela Merkel και του πρωθυπουργού της Κροατίας Andrej Plenkovic, του οποίου η χώρα έχει την εκ περιτροπής προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ.

Επίσης, πρόσθεσε ότι ο Τούρκος πρόεδρος ήταν έτοιμος να έρθει στη Σόφια την Παρασκευή, αλλά ήταν απρόθυμος να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: