8.2 C
Karditsa
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λοχ Νες: Η πρώτη θέαση της «Νέσι» για το 2020 είναι γεγονός (vid)

Διαβάστε επίσης:

Pixabay

Επαγγελματίας παρατηρητής του τέρατος του Λοχ Νες που υποστηρίζει ότι το έχει δει τέσσερις φορές τον τελευταίο χρόνο, κατέγραψε το πρώτο καρέ της Νέσι για τη νέα δεκαετία.

Ο Ιρλανδός 55χρονος Eoin O’Faodhagain σύμφωνα με τη Daily Mail, είδε το μυθικό τέρας να κολυμπά στις 18 Ιανουαρίου στην περιοχή Urquhart Bay και μάλιστα το κατέγραψε σε βίντεο, το οποίο υπέβαλε στο επίσημο αρχείο καταγραφής των εμφανίσεων του τέρατος του Λοχ Νες.

- Advertisement -

Το βίντεο «επιβεβαιώθηκε» από το αρχείο και έτσι είναι η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Νέσι για τη δεκαετία του 2020 από τον περασμένο Οκτώβριο.

O Eoin εκτιμά ότι αυτό που είδε είχε πλάτος περίπου 1,2 μ. και μήκος 3 μ. «Είναι τέλειο που ήμουν ο πρώτος που είδα το τέρας του Λοχ Νες για τη δεκαετία. Υπάρχουν πολλές εικασίες ότι αυτό το πλάσμα είναι μεταναστευτικό αλλά εγώ πιστεύω ότι η Νέσι δεν πάει πολύ μακριά από τη λίμνη».

Τώρα έχει εντοπίσει τη Νέσι έξι φορές συνολικά, τέσσερις από αυτές πέρυσι.

Η προηγούμενη φορά που η Νέσι είχε καταγραφεί ήταν από τον 5χρονο Ζάχαρι Γουάιτ. Την προηγούμενη χρονιά το τέρας του Λοχ Νες εμφανίστηκε περισσότερες φορές από ποτέ, 18 συνολικά.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ερευνητές από τη Νέα Ζηλανδία ισχυρίστηκαν ότι το τέρας του Λοχ Νες θα μπορούσε να είναι ένα μεγάλο χέλι, εξετάζοντας DNA από δείγματα νερού από τη λίμνη Νες.

Έρευνα του 2018 αποκάλυψε ότι η Νέσι αξίζει για την οικονομία της Σκωτίας 41 εκατομμύρια λίρες.

Πηγή: Daily Mail

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: