8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λονδίνο: Πρώην κρατούμενος ο δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης με μαχαίρι

Διαβάστε επίσης:

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον δράστη της επίθεσης στο Λονδίνο καθώς ο Σουντές Αμάν φαίνεται πως είχε σημαντική  εξτρεμιστική δράση.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters , ο Αμάν αποκαλύφθηκε πως στο πρόσφατο παρελθόν προσπαθούσε να «ενθαρρύνει» την κοπέλα του να αποκεφαλίσει τους γονείς της! Σε μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό του, πίεζε την κοπέλα του να κάνει κι αυτή επιθέσεις και κυρίως να επιτεθεί στους γονείς της, αποκεφαλίζοντάς τους.

- Advertisement -

O δράστης της επίθεσης στο Λονδίνο

Ο 19χρονος που αποφυλακίστηκε πριν μία εβδομάδα για αδικήματα που σχετίζονταν με την τρομοκρατία, δεν είχε κάνει ούτε μία απόπειρα να δηλώσει αθώος, μη κρύβοντας το πάθος του για τις εξτρεμιστικές ενέργειες εναντίον της Δύσης. Το 2017 είχε καταδικαστεί με τρία χρόνια φυλάκιση, ενώ στον υπολογιστή του και στο κινητό του, είχαν βρεθεί βίντεο και οδηγίες για κατασκευή εκρηκτικού μηχανισμού και επιθέσεων με μαχαίρι. Μάλιστα έλεγε σε γνωστούς του πως θέλει να πραγματοποιήσει τρομοκρατικές επιθέσεις, ενώ είχε ανεβάσει και φωτογραφία του τότε αρχηγού του Ισλαμικού Κράτους, Αμπου Μπακρ αλ Μπαγκντάντι.

Σε άλλα μηνύματα, περιέγραφε τις γυναίκες από το Κουρδιστάν ως σκλάβες και υποστήριζε ότι το Κοράνι δίνει άδεια να τις βιάζουν.

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: