8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κώστας Τσιάρας: Πρέπει να σταματήσει η ατιμωρησία όσων καταστρέφουν και κάνουν επεισόδια

Διαβάστε επίσης:

Στην ανάγκη εμπέδωσης μιας κουλτούρας η οποία αφορά και τους δικαστικούς λειτουργούς ότι «όλοι οι αυτοί οι άνθρωποι που καταστρέφουν περιουσίες και και κάνουν επεισόδια δεν μπορεί να μένουν ατιμώρητοι» αναφέρθηκε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας.

- Advertisement -

«Πρέπει να καλλιεργηθεί η κουλτούρα στους δικαστικούς κύκλους ότι πρέπει να σταματήσει η ατιμωρησία» είπε ο κ. Τσιάρας επαναλαμβάνοντας, παράλληλα, ότι η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη.

«Δεν μπορεί ο πολίτης να πληρώνει το μάρμαρο γιατί βλέπει την περιουσία του να καίγεται και να καταστρέφεται ή να μην μπορεί να πάει στο σπίτι του λόγω επεισοδίων» είπε ο κ. Τσιάρας.

Ερωτηθείς για τις κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος για τους συλληφθέντες στα επεισόδια κατά την επιχείρηση ανακατάληψης των κτηρίων στο Κουκάκι ο κ. Τσιάρας αρχικά επισήμανε ότι «σε έναν πρώτο χρόνο με τα στοιχεία που είδαμε με ένα άτομο να πετάει τσιμεντόλιθο με σκοπό να προκαλέσει τραυματισμό θεωρώ ότι δεν λήφθηκε υπόψη» προσθέτοντας ότι «κατά τη διάρκεια της εξέλιξης σε επίπεδο δικαστηρίου μπορεί να αλλάξει το κατηγορητήριο».

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: