8.2 C
Karditsa
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κορωνοϊός στις ΗΠΑ: Θετικός ο Χάρβεϊ Γουάινστιν που είναι κρατούμενος

Διαβάστε επίσης:

Φωτό αρχείου

Θετικός στο ειδικό τεστ για τον κορωνοϊό βγήκε, σύμφωνα με πληροφορίες διεθνών μέσων ενημέρωσης, ο καταδικασθείς για υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίσης, Χάρβεϊ Γουάινσταϊν.

Ο κρατούμενος στις φυλακές της Νέας Υόρκης, Wende Correctional Facility, στον οποίο επιβλήθηκε – προ ενός μηνός – ποινή φυλάκισης 23 ετών, φέρεται να έχει τεθεί σε καραντίνα εντός του σωφρονιστικού κέντρου.

- Advertisement -

Υπεύθυνοι των φυλακών έκαναν νωρίτερα γνωστό ότι δύο κρατούμενοι είναι φορείς κορωνοϊού.

Στη συνέχεια, εκπρόσωπος του Γουάινσταϊν, ο οποίος μίλησε στη βρετανική Sun, επιβεβαίωσε ότι ο πρώην ισχυρός άνδρας του Χόλιγουντ υποβλήθηκε σε ειδική εξέταση για να διαπιστωθεί εάν προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

O 67χρονος πρώην κινηματογραφικός παραγωγός κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό μιας γυναίκας και την έντονη παρενόχληση που άσκησε σε μια άλλη για στοματικό έρωτα. Η τελευταία περίπτωση αφορά στη βοηθό του Μίριαμ Χάλεϊ.

Τουλάχιστον 100 γυναίκες έχουν κατηγορήσει δημοσίως τον πρώην παντοδύναμο άνδρα του κινηματογράφου.

Όπως αποδεικνύεται, από τις γυναίκες που κατέθεσαν, ο Γουάινσταϊν εκμεταλλευόταν το όνειρο για καριέρα στην ηθοποιία και με υποσχέσεις επιχειρούσε βιαίως να δελεάσει νεαρές να συμμετάσχουν σε σεξουαλικές πράξεις.

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: