8.2 C
Karditsa
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κορωνοϊός: Αναστέλλονται και οι ορκωμοσίες στο ΑΠΘ

Διαβάστε επίσης:

Ψήφισμα της Πολυτεχνικής ΑΠΘ για τα επεισόδια στο γραφείο του πρύτανη tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis

Οι Πρυτανικές Αρχές του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους και υλοποιώντας τα κατεπείγοντα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, προχώρησαν σε έκτακτα μέτρα.

Συγκεκριμένα:

- Advertisement -

Α) Τη μη διεξαγωγή τελετών ορκωμοσίας των φοιτητών/φοιτητριών μας (έως 31-03-2020 και μέχρι νεωτέρας), οι οποίοι/οποίες σε συνεννόηση με τη γραμματεία τους θα μπορούν να ορκίζονται κατά μόνας ενώπιον του/της Κοσμήτορα ή του/της Προέδρου της Σχολής ή του Τμήματος χωρίς την παρουσία συνοδών.

Β) Την αναβολή για τέσσερις εβδομάδες όλων των προγραμματισμένων διοργανώσεων εκδηλώσεων, ημερίδων, συνεδρίων, σεμιναρίων, εντός ή εκτός του campus του ΑΠΘ.

Γ) Την ακύρωση όλων των μετακινήσεων μελών της Ακαδημαϊκής Κοινότητας προς χώρες και περιοχές όπου θεωρείται ότι υπάρχει συνεχιζόμενη μετάδοση του SARS-CoV-2 στην κοινότητα.

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: