8.2 C
Karditsa
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κλειστά τα σχολεία του δήμου Ζαγοράς –Μουρεσίου, λόγω κακοκαιρίας

Διαβάστε επίσης:

Λόγω της έντονης χιονόπτωσης και τη δυσκολία στις μετακινήσεις κλειστά θα είναι σήμερα στο δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου, αλλά και στις δημοτικές ενότητες Μηλεών και Νεοχωρίου του δήμου Νοτίου Πηλίου. Όλη τη διάρκεια της νύχτας χιόνιζε στα ορεινά του Πηλίου από την Πορταριά και πάνω, αλλά και στην Όθρυ, ενώ έβρεχε και στα πεδινά της Μαγνησίας χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν προβλήματα. Επιχείρησαν 12 μηχανήματα και πριν τη χιονόπτωση. Παράλληλα η θερμοκρασία έπεσε στους μηδέν βαθμούς ακόμη και στο Βόλο.

Το πρωί έκανε κανονικά το δρομολόγιό του το πρωϊνό λεωφορείο του ΚΤΕΛ, όμως η χιονόπτωση, έστω και με λιγότερη ένταση συνεχίζεται, όπως και το τσουχτερό κρύο.

- Advertisement -

Από χιόνι «καλύφθηκε» σήμερα η Ανάβρα με τα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας να πιάνουν δουλειά, προκειμένου να κρατήσουν τον δρόμο ανοιχτό, τόσο εκεί όσο και στο Κεραμίδι. Σύμφωνα με ανάρτηση στη σελίδα της στο facebook, η Αντιπεριφερειάρχης κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη σημείωνε πως η Ανάβρα ήταν η περιοχή της Μαγνησίας, που δέχτηκε τη μεγαλύτερη ποσότητα χιονιού, σ΄αυτό το νέο ψυχρό κύμα της κακοκαιρίας. Ύφεση από το μεσημέρι και μετά.

Στη Μαγνησία, νεφελώδης, βροχερός, αλλά και με κατά τόπους χιονόπτωση, προβλέπεται για σήμερα ο καιρός, στην πορεία όμως θα υπάρξει βελτίωση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: