8.2 C
Karditsa
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Κατώτερος των περιστάσεων ο Ολυμπιακός Βόλου

Διαβάστε επίσης:

Την τέταρτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ γνώρισε στη Βέροια ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με 1-0, χάρη στο γκολ που πέτυχε στο 15’ ο Κανούλας με κεφαλιά, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να διαμαρτύρονται έντονα, υποστηρίζοντας πως ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ.
Ο Ολυμπιακός πλήρωσε το κακό πρόσωπο που παρουσίασε στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα όπου η ομάδα δεν έδειξε τίποτα το ιδιαίτερο. Στην επανάληψη οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πιο κινητικοί και δραστήριοι, είχαν σαφώς καλύτερη παρουσία, αλλά μέχρι εκεί. Δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο τέρμα, προκειμένου να φτάσουν, έστω στο γκολ της ισοφάρισης και έφυγαν με «σκυμμένο» το κεφάλι από το δημοτικό στάδιο της Βέροιας.
Έτσι, ο Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία να αναρριχηθεί ψηλότερα στη βαθμολογία και να εκμεταλλευτεί την ήττα των Τρικάλων εντός έδρας από τον Διαγόρα, αλλά και την εντός έδρας ισοπαλία του Ιωνικού με τον Θεσπρωτό. Με το αποτέλεσμα αυτό η Βέροια ξέφυγε πέντε βαθμούς από τον Ολυμπιακό και φιγουράρει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 βαθμούς, έναντι 23 των «ερυθρολεύκων» που βρίσκονται στην 5η θέση. Τα Τρίκαλα προηγούνται με 31 βαθμούς, ενώ πίσω από τη Βέροια βρίσκονται ο Ιωνικός με 26 και η Καβάλα με 24.
πηγή:e-thessalia.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: