8.2 C
Karditsa
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Καρδίτσα: «Ανοιχτές» οι ημερομηνίες για Εκθεση και Εκπτωτικό Χωριό

Διαβάστε επίσης:

Μια πρώτη συζήτηση για την διεξαγωγή της 17ης Εμποροβιοτεχικής Εκθεσης Καρδίτσας, αλλά και του Εκπτωτικού Χωριού πραγματοποιήθηκε στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, ενώ έγινε και το πρώτο βήμα για την αξιοποίηση των παλιών καπναποθηκών στην Καρδιτσομάγουλα με το «πράσινο φως» για την εκπόνηση σχετικής μελέτης.

- Advertisement -

Ειδικότερα, συζητήθηκαν οι ημερομηνίες, με την εισήγηση του προέδρου κ. Κώστα Ζυγογιάννη και του Οικονομικού Επόπτη κ. Κώστα Λαμπρόπουλου να αφορά την περίοδο 22 – 25 Οκτωβρίου την Έκθεση και από 20-26 Οκτωβρίου το Εκπτωτικό Χωριό, ώστε να λειτουργήσει παράλληλα με την ετήσια εμποροπανήγυρη.
Κατά τη συνεδρίαση υπήρξαν αντιρρήσεις από τους επικεφαλής των παρατάξεων του ΔΣ και τελικά αποφασίστηκε να παραμείνουν οι ημερομηνίες «ανοιχτές» αφού – όπως ειπώθηκε – υπάρχει αρκετός χρόνος να γίνουν επαφές με όλους τους επιχειρηματίες προκειμένου να βολιδοσκοπηθούν οι προθέσεις τους. Παράλληλα, θα υπάρξει και απόφαση για την Εταιρεία που θα αναλάβει την διοργάνωση της Έκθεσης και του Εκπτωτικού Χωριού. εάν τελικά διεξαχθεί. Στην ίδια συνεδρίαση το Δ.Σ. του ΕΒΕ αποφάσισε ομόφωνα να εκπονηθεί η μελέτη αξιοποίησης των Καπναποθηκών ενιαία και όχι τμηματικά κατά τη σχετική εισήγηση του Γενικού Γραμματέα κ. Παπουτσή.
Πιθανότατα μέσα στον Φεβρουάριο θα υπάρξει ειδική συνεδρίαση, όπου θα κατατεθούν προτάσεις για την διαμόρφωση του χώρου και με βάση αυτές που θα προταχθούν θα δοθούν και οδηγίες για το περιεχόμενο της μελέτης. Να σημειωθεί ότι στα δύο οικόπεδα και στις έξι αποθήκες που εμπεριέχονται, ο σχεδιασμός του Επιμελητηρίου περιλαμβάνει δημιουργία Μουσείου καπνού, Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου – Πολυχώρο Εκδηλώσεων, Χώρο στάθμευσης και Περιαστικό Πάρκο.

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: