8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Καρέ καρέ το φονικό στο Λασίθι – Βίντεο ντοκουμέντο

Διαβάστε επίσης:

Ένα σοκαριστικό βίντεο που καταγράφει καρέ καρέ τη στιγμή του φονικού στο Λασίθι, με θύμα τον Μανώλη Φινοκαλιώτη, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο που δημοσιεύει, μετά από σχετική επεξεργασία, το Cretalive, δείχνει πως μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ο 43χρονος κτηνοτρόφος στο Λασίθι πυροβολεί από απόσταση αναπνοής πατέρα και γιο και μάλιστα μπροστά στα μάτια της κόρης κι αδερφής των θυμάτων.

- Advertisement -

Η κόρη του άτυχου Μανώλη Φινοκαλιώτη φαίνεται στο video να χτυπά με απόγνωση και απελπισία το κεφάλι της όταν βλέπει τον πατέρα και τον αδερφό τους πεσμένους στο έδαφος και αιμόφυρτους. Τραγική φιγούρα και η σύζυγος του 73χρονου θύματος και μητέρα του τραυματία, που παρακολουθεί τα πάντα από κοντινή απόσταση και μόλις βλέπει άνδρα και γιο στο έδαφος τρέχει κοντά τους παρά το γεγονός ότι ο δράστης παραμένει στο σημείο του φονικού.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ο 43χρονος δράστης τραβά τη σκανδάλη και πυροβολεί πρώτα τον γιο και αμέσως μετά τον πατέρα.

Όπως αναφέρει το Cretalive, ο πυροβολισμός του γιου, ο οποίος είναι ο πρώτος που τρέχει προς την πλευρά του δράστη επειδή προφανώς έχει ακούσει τη φασαρία με την αδερφή του, δεν αποτυπώνεται στην κάμερα, καθώς μπροστά από το σημείο που γίνονται όλα υπάρχει ένας πλάτανος. Ωστόσο καταγράφονται οι κινήσεις του μέχρι και το δένδρο.

Ο πυροβολισμός όμως του πατέρα καταγράφεται πεντακάθαρα. Ο 73χρονος Μανώλης Φινοκαλιώτης, έτρεξε αμέσως προς το σημείο, όταν είδε ότι ο 43χρονος είχε όπλο και απειλούσε τα παιδιά του. Ο 43χρονος τον πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής, με τον 73χρονο να σωριάζεται στο έδαφος.

Η κόρη του θύματος σοκαρισμένη προσπαθεί να προστατευθεί και να απομακρυνθεί και κινείται κοντά στο αγροτικό του 43χρονου κτηνοτρόφου, ο οποίος φέρεται να ανοίγει πυρ και κατά του γαμπρού του θύματος που βρίσκεται σε άλλο σημείο. Ο τελευταίος οπισθοχωρεί και τρέχει να διαφύγει. Στο τέλος ο 43χρονος μπαίνει στο αυτοκίνητο και φεύγει.

Οι χρόνοι του φονικού στο Λασίθι

Ο 43χρονος δράστης φτάνει στον τόπο του φονικού στις 17.25.12 με το μπορντό αγροτικό. Περνάει με ταχύτητα και το αυτοκίνητο του εξαφανίζεται από την κάμερα. Τα σκυλιά που νωρίτερα ήταν ήρεμα, αρχίζουν να είναι ανήσυχα. Σε λιγότερο από ένα λεπτό εμφανίζεται ο Γιάννης Φινοκαλιώτης, ο γιος του 73χρονου θύματος, να κατηφορίζει τρέχοντας για να βρεθεί στο σημείο όπου είναι η αδερφή του και ο 43χρονος. Τότε εμφανίζεται το μπορντό αγροτικό να επιστρέφει με όπισθεν. Ο γιος απευθύνεται στον 43χρονο από απόσταση.

Στην κάμερα εμφανίζεται η μητέρα της οικογένειας ενώ ακολουθούν με γοργό βήμα ο πατέρας και ο γαμπρός που προφανώς έχουν ακούσει τη φασαρία. Ο τελευταίος φαίνεται να μιλάει στον 43χρονο σε έντονο ύφος και να του κουνάει το δάκτυλο. Ο δράστης έχει αποβιβαστεί από το αυτοκίνητο του. Ο γιος πηγαίνει χωρίς να κρατάει το παραμικρό στα χέρια, ο πατέρας κρατάει την κλασική μαγκούρα.

Στις 17.27.40 ο δράστης έχει ήδη πυροβολήσει το γιο και έχει σκοτώσει τον πατέρα που σωριάζεται κάτω από τον πλάτανο. Δέχεται τον πυροβολισμό και στην συνέχεια το σώμα του γέρνει μονοκόμματα στο έδαφος.

Στις 17.28.23 ο 43χρονος κτηνοτρόφος επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο και φεύγει.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια Φινοκαλιώτη, σύμφωνα με τον δικηγόρο της Γιώργο Κοκοσάλη, θεωρεί την δολοφονική επίθεση «απόλυτα προσχεδιασμένη». Κάνουν λόγο για ένα «έγκλημα ψυχρού αίματος και ευτελούς καπετανιάς».

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Πηγή: cretalive.gr

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: