8.2 C
Karditsa
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Καλαφάτης: Προέχει η κοινωνική ηρεμία

Διαβάστε επίσης:

tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Καλαφάτης: Η Ελλάδα ανακτά την αξιοπιστία της

Δεν επιθυμεί την δίωξη των οπαδών του ΠΑΟΚ που βανδάλισαν το γραφείο του ο Σταύρος Καλαφάτης. 

Ο γενικός γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, με γραπτή του δήλωση έκανε γνωστό πως «επικοινώνησα με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης και τους δήλωσα ότι δεν επιθυμώ τη δίωξη των ατόμων που προσήχθησαν κατά την έφοδό τους στο πολιτικό μου γραφείο.

- Advertisement -

Αντιλαμβάνομαι την αγάπη τους για την ομάδα μας αλλά οφείλουμε όλοι να είμαστε ψύχραιμοι. Προέχει η κοινωνική ηρεμία».

Το απόγευμα της Τετάρτης (29/1) οπαδοί του ΠΑΟΚ, διαμαρτυρόμενοι για την ψήφιση της τροπολογίας από τη Βουλή πραγματοποίησαν παρέμβαση στο γραφείο του βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Κατούνη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Λίγο πριν τις 6 το απόγευμα, οι δράστες (από την Αστυνομία χαρακτηρίζονται μέχρι στιγμής “άγνωστοι”) μπήκαν στην πολυκατοικία, όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο, έγραψαν στους τοίχους συνθήματα, κατά του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και πέταξαν τρικάκια για τον ΠΑΟΚ.

Η αστυνομία προχώρησε σε τουλάχιστον 20 προσαγωγές, στην οδό Πολυτεχνείου ο Σταύρος Καλαφάτης όμως ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί να κινηθεί νομικά εναντίον τους.

Ομάδα έξι ατόμων πραγματοποίησε παρέμβαση και στα γραφεία της βουλευτού της ΝΔ Έλενας Ράπτη.

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: