8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Και εργαζόμενος του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες θετικός στον κορωνοϊό

Διαβάστε επίσης:

Και ένα μέλος του προσωπικού του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, που είχε επιστρέψει πρόσφατα από την Ιταλία, βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό.

Τη σχετική είδηση επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του το ΝΑΤΟ, ενημερώνοντας ότι ο υπάλληλος βρίσκεται σε αυτοαπομόνωση στο σπίτι του ενώ όλα τα άτομα με τα οποία ήρθε σε επαφή, εργάζονται από το σπίτι τους, για την αποφυγή περαιτέρω εξάπλωσης του κορωνοϊού.

- Advertisement -

Η ανακοίνωση του ΝΑΤΟ

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως ένα μέλος του προσωπικού του ΝΑΤΟ που εργάζεται στα κεντρικά γραφεία του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες έχει βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό. Ο υπάλληλος είχε επιστρέψει από διακοπές στην βόρεια Ιταλία, αισθάνθηκε αδιαθεσία στο τέλος της περασμένης εβδομάδας και εξετάστηκε εξαιτίας της εμφάνισης πυρετού, Το μέλος του προσωπικού βρίσκεται σήμερα στο σπίτι του σε αυτοαπομόνωση.
Μέσα σε λίγα λεπτά από την λήψη του αποτελέσματος, ενημερώθηκαν όλοι οι άμεσοι συνεργάτες του. Εργάζοναι από το σπίτι τους από το τέλος της περασμένης εβδομάδας και θα συνεχίσουν να το κάνουν. Όλο το προσωπικό του αρχηγείου του ΝΑΤΟ έχει ενημερωθεί για την επιβεβαιωμένη περίπτωση. Το ΝΑΤΟ συνεχίζει να παρακολουθεί συνεχώς την κατάσταση και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα.
Για να διασφαλειστεί η ασφάλεια του προσωπικού και των επισκεπτών, το ΝΑΤΟ έχει ήδη λάβει προληπτικά μέτρα στην έδρα μας, βάσει οδηγιών από τον ΠΟΥ, για να μειώσει τον κίνδυνο περαιτέρω εξάπλωσης της λοίμωξης. Αυτές περιλαμβάνουν την προσωρινή αναστολή ομαδικών επισκέψεων στα κεντρικά γραφεία του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες. Παραμένουμε σε στενή επαφή με τις βελγικές αρχές. Το ΝΑΤΟ διαθέτει ισχυρά μέτρα και σχέδια συνέχισης της επιχειρηματικής δραστηριότητας, διασφαλίζοντας πως συνεχίζεται η ουσιαστική δουλειά μας».
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/kosmos/koronoios-ergazomenos-nato-bryxelles-thetikos

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: