8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ισόπαλος 1-1 ο ΑΟΤ στην Βέροια

Διαβάστε επίσης:

Έξι στροφές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος της Football League o ΑΟ Τρίκαλα και ο ΑΟΤ θα μπορούσε να πανηγυρίσει πρόωρα την άνοδο αν δεν έχανε το προβάδισμα που είχε δημιουργήσει με τον Σταματή από το 12’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πασά στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Τα Τρίκαλα έχασαν το τρίποντο στις καθυστερήσεις αλλά και στην Βέροια έδειξαν απέναντι σε μία ομάδα που ήθελε μόνο την νίκη ότι δίκαια βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας.

- Advertisement -

Ο Περικλής Αμανατίδης ξεκίνησε τους Πέλκα και Παπαγεωργίου αντί των Λώττα και Τεγούση και έδωσε μία άλλη φρεσκάδα στο αρχικό σχήμα των «κυανέρυθρων».

Τα Τρίκαλα ξεκίνησαν το παιχνίδι ιδανικά καθώς προηγήθηκαν νωρίς με ένα παλικαρίσιο γκολ του Σταματή στο 12’. Ο παίκτης των Τρικάλων στάθηκε όρθιος παρά την πίεση που του ασκήθηκε από τρεις αμυντικούς και με έξοχο αριστερό πλασέ νίκησε τον Πολίτη για να σημειώσει το 0-1.

Τα Τρίκαλα με το γνωστό σοβαρό και πειθαρχημένο παιχνίδι τους έπαιξαν σφιχτά πίσω μέχρι το τέλος του αγώνα και αν εξαιρέσουμε ελάχιστες περιπτώσεις διατήρησαν το μηδέν με άνεση. Μάλιστα σε κάποιες από τις αντεπιθέσεις που έβγαλαν θα μπορούσαν να σημειώσουν και ένα δεύτερο γκολ και να «καθαρίσουν» νωρίτερα το παιχνίδι.

Οι παίκτες του Αμανατίδη εκνεύρισαν τους παίκτες της Βέροιας καθώς πήγαιναν πρώτοι στην μπάλα και κέρδιζαν όλες τις προσωπικές μονομαχίες.

Οι γηπεδούχοι περισσότερο πόνταραν στο να πάρουν κάποιο πέναλτι από τον Τσέτσιλα κάνοντας «βουτιές» μεσα στην περιοχή παρά σε οργανωμένες προσπάθειες.

Τελικά η Βέροια πήρε το πέναλτι που αναζητούσε στις καθυστερήσεις. Ο Οικονομόπουλος βρήκε με το χέρι την μπάλα, ο Τσέτσιλας έδειξε την άσπρη βούλα και ο Πασάς νίκησε τον Γιακουμή που έπεσε στην σωστή γωνία για να διαμορφώσει το τελικό 1-1.

Επόμενη αναμέτρηση και πάλι εκτός, την άλλη Κυριακή με το Αιγάλεω.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Τσέτσιλας από τα Γρεβενά. Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Παυλίδη, Γεωργιάδη της Βέροιας και Σταματή, Νιάρο, Λώττα, Τσίπρα των Τρικάλων.

Βέροια (Κώστας Γεωργιάδης): Πολίτης, Μαραγκός, Μπλέτσας, Παυλίδης (78’ Καραγιάννης), Μανιώτης, Πασάς, Βεργώνης, Πολύζος (46΄ Ζούρκος), Πέντα, Γεωργιάδης, Πόζογλου (63’ Κανούλας)

ΑΟ Τρίκαλα (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής, Σανδραβέλης, Νιάρος, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Ριζογιάννης, Παπαγεωργίου, Τσίπρας (85’ Άλεξιτς), Πέλκας, Πελάεθ (67’ Λώττας), Σταματής (77’ Τεγούσης)

Sportrikala.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: