8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Θεσσαλονίκη: Κατέληξε ο 45χρονος που μαχαιρώθηκε σε ψητοπωλείο

Διαβάστε επίσης:

thestival.gr

Πέθανε ο 45χρονος άνδρας που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι το βράδυ του Σαββάτου (22.02.2020) σε ψητοπωλείο στην οδό Βασιλίσσης Όλγας, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των τεσσάρων ατόμων που συμμετείχαν στο περιστατικό.

- Advertisement -

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr, ο 45χρονος δέχθηκε επίθεση από πρώην εργαζόμενο του ως διανομέα φαγητού ο οποίος εισέβαλε στο κατάστημα εστίασης μαζί με τέσσερις φίλους του και τον χτύπησε με μια καρέκλα. Στη συνέχεια άρχισαν να τον χτυπούν όλοι μαζί με μανία. Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον πρώην εργαζόμενο να βγάζει μαχαίρι και να χτυπά τον 45χρονο στο στήθος τέσσερις φορές.

Οι δράστες της επίθεσης άφησαν το θύμα αιμόφυρτο και τράπηκαν σε φυγή. Το αιματηρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια θαμώνων και εργαζομένων του ταχυφαγείου. Σε λίγα λεπτά ο χώρος είχε αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον ιδιοκτήτη με τραύματα στο στήθος και την κοιλιά και τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου και κατέληξε.

Από το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται οι δύο εκ των πέντε δραστών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, thestival.gr

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: