8.2 C
Karditsa
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η Καρδίτσα «πρωταγωνιστεί» στις διεκπεραιώσεις ΙΧ

Διαβάστε επίσης:

Αλλαγές όχι μόνο στο ωράριο λειτουργίας αλλά και στον τρόπο λειτουργίας φαίνεται πως έφερε η προσωρινή Προϊστάμενη στη Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Καρδίτσας σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Κώστα Νούσιο.

- Advertisement -

Μεταξύ αυτών αποφασίστηκε κάθε Δευτέρα, για τους μήνες Ιανουάριο έως και τον Αύγουστο του έτους 2020 να μην γίνεται παραλαβή δικαιολογητικών . Όπως μαθαίνουμε πάντως αυτό ισχύει και για τις αντίστοιχες Διευθύνσεις Λάρισας και Βόλου.
Το θέμα συζητήθηκε στο πρόσφατο ΔΣ του ΕΒΕ Καρδίτσας μετά από αίτηση μέλους και πιθανότατα οι εμπλεκόμενοι θα εκθέσουν τους προβληματισμούς τους σε επίπεδο Αντιπεριφερειάρχη και Περιφερειάρχη. Η νέα προϊσταμένη –έστω και προσωρινή- μάλλον έχει αρκετή δουλειά μπροστά της ώστε να μπουν όλα σε μια σειρά. Κάποιες πληροφορίες μάλιστα εκπλήσσουν. Τις οποίες θα επιχειρήσουμε να τις δημοσιοποιήσουμε με νούμερα σε επόμενο άρθρο. Φαίνεται λοιπόν η Καρδίτσα να εμφανίζεται πανελλαδικά στην πρώτη πεντάδα των πόλεων με τις περισσότερες διεκπεραιώσεις. Μπορεί να κυνηγά και…βάθρο. Κάποιοι υποστηρίζουν πως αν εξαιρέσεις Αθήνα και Θεσσαλονίκη το «βάθρο» είναι βέβαιο. Θα πει κάποιος ότι πληθυσμιακά αυτό δεν στέκει καθώς η Καρδίτσα βρίσκεται στην 24η θέση. Η ίδια –εύλογη- απορία δημιουργείται και σε μας. Επιπλέον, για έναν μη αντιληπτό λόγο, η Καρδίτσα φαίνεται να προσελκύει ρομά από κάθε γωνιά της Ελλάδας για απόκτηση διπλώματος. Αυτό πιθανόν δικαιολογεί τις πολλές διεκπεραιώσεις αλλά δημιουργεί άλλα ερωτήματα.
Σε κάθε περίπτωση πάντως ο φόρτος εργασίας στην Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Καρδίτσας αναμένεται να μειωθεί και μάλιστα δραματικά. Ηδη μειώθηκε δηλαδή καθώς η νέα προϊσταμένη ζητά βεβαίωση μόνιμης κατοικίας στο Ν. Καρδίτσας για να πάρεις δίπλωμα από την Καρδίτσα. Οι αιτήσεις μετά από αυτό ακούγεται ότι έπεσαν σχεδόν κατά 75% !
Φυσικά όλα τα παραπάνω θα τα τσεκάρουμε –καθώς έχει «ψωμί» η υπόθεση- και θα σας παραθέσουμε επίσημα νούμερα.
πηγή: karditsapress.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: