8.2 C
Karditsa
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Η Καρδίτσα προστίθεται στο δίκτυο της Wolt

Διαβάστε επίσης:


Συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς η γεωγραφική επέκταση της Wolt, με την Καρδίτσα να αποτελεί το νέο σημείο που προστίθεται στο δίκτυο της ψηφιακής πλατφόρμας, ενώ παράλληλα, συνεχίζει να εμπλουτίζεται με νέα προϊόντα και υπηρεσίες, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

- Advertisement -

Έτσι, οι χρήστες της online πλατφόρμας στην Καρδίτσα θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στα 61 καταστήματα που είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή, έτσι ώστε να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους με ασφάλεια.

Συγκεκριμένα,η Wolt διαθέτει αποκλειστική συνεργασία με τα εστιατόρια: Estίa, La Madonnina, Fallen Oak, Noā Coffee Bar, Bolt Εspresso Βar, Cake and the City, Rook’s Pastry Lab, Flow Feelgood Coffee, Charlot, Il Toto, Πάστα Patisserie, The Ester, Kota Lab, ενώ παράλληλα, οι κάτοικοι της περιοχής θα μπορούν να πραγματοποιούν τις παραγγελίες τους και από το supermarket Μασούτης.

Με την έναρξη της λειτουργίας της πλατφόρμας στην Καρδίτσα, η Wolt συνεχίζει τη δυναμική πορεία και επέκτασή της στην ελληνική επικράτεια, με τις πόλεις όπου δραστηριοποιείται ξεπερνούν πλέον τις 40. Σε αυτές, οι χρήστες της εφαρμογής απολαμβάνουν την εμπειρία της εφαρμογής της Wolt, την οποία η εταιρεία στοχεύει να βελτιώνει συνεχώς, κάνοντας τη ζωή του καταναλωτή ευκολότερη.

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: