8.2 C
Karditsa
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η εταιρεία «Όλυμπος» δίνει μπόνους στους εργαζόμενους με παιδιά

Διαβάστε επίσης:

Μπόνους στους εργαζόμενους για να αποκτήσουν παιδιά, αλλά και για να ενισχύσει όσους ήδη έχουν, ανακοίνωσε η εταιρεία «Όλυμπος».

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της εταιρείας, Δημήτρης Σαράντης ανακοίνωσε, κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας, ότι προσφέρει μπόνους ύψους 1,2 εκατ. ευρώ ως επιβράβευση των προσπαθειών τους στην επίτευξη των εταιρικών στόχων, ενώ παράλληλα, παρατηρώντας τη διαρκώς αυξανόμενη τάση γεννητικότητας στις οικογένειες των εργαζομένων της βιομηχανίας, αποφάσισε να παράσχει, ως επίδομα γέννας, ποσό ύψους 300.000 ευρώ για τους εργαζόμενους που αποκτούν παιδιά, αλλά και για αυτούς που ήδη έχουν.

- Advertisement -

Συγκεκριμένα, η εταιρεία δίνει κάθε χρόνο 400 ευρώ για το πρώτο παιδί, 600 ευρώ για το δεύτερο, 1.000 ευρώ για το τρίτο και 2.000 ευρώ για το τέταρτο.

Παράλληλα,  η διοίκηση της εταιρείας, απένειμε τιμητικές πλακέτες, που συνοδεύονταν από χρηματικά βραβεία ύψους 150.000€ σε 25 κτηνοτρόφους- προμηθευτές της, που διακρίθηκαν στην παραγωγή γάλακτος, με βάση ποιοτικά και ποσοτικά κριτήρια.

Η κοπή της πίτας συμπεριλάμβανε συνολικά 5 φλουριά, τα οποία σε 500 ευρώ για κάθε τυχερό.

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: