8.2 C
Karditsa
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ηράκλειο: Νέα σύλληψη για άσκοπους πυροβολισμούς

Διαβάστε επίσης:

Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα (22.02.2020), σε περιοχή του δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου ένας 32χρονος άνδρας, κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης, ερρίφθησαν άσκοποι πυροβολισμοί, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 32χρονου, ενώ στον έλεγχο που ακολούθησε – στον ίδιο και στο Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε – βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα καλάσνικοφ, ένα υποπολυβόλο, τρεις γεμιστήρες πολεμικών τυφεκίων, 83 κάλυκες, φυσίγγια και μεταλλικά ελάσματα.

- Advertisement -

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: