8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΕΥΑΘ: Ένα τεχνικό «πρόβλημα» απειλεί την επιχείρηση

Διαβάστε επίσης:

Σε 48ωρη απεργία κατέρχονται οι εργαζόμενοι στην ΕΥΑΘtomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis

Τεταμένες είναι οι σχέσεις της διευθύνουσας συμβούλου του Υπερταμείου Ράνιας Αικατερινάρη και του CEO της ΕΥΑΘ Νάρκισσου Γεωργιάδη, έξι μόλις μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. 

Η ένταση αυτή μάλιστα φαίνεται να απειλεί την ίδια την ΕΥΑΘ μιας και η Ρ. Αικατερινάρη φέρεται να ζήτησε την παραίτηση Γεωργιάδη με κίνδυνο να παγώσουν όλες οι εξελίξεις στην επιχείρηση. Ο Νάρκισσος Γεωργιάδης στην ολιγόμηνη θητεία του κατάφερε να φέρει ειρήνη στις σχέσεις της διοίκησης με τους εργαζομένους ενώ παράλληλα ολοκληρώνει και τον σχεδιασμό του επενδυτικού προγράμματός της. Αυτό σημαίνει πως τυχόν αντικατάσταση του θα οδηγήσει σε επανεκκίνηση των διαδικασιών. 

- Advertisement -

Πάντως εντύπωση προκαλεί και ο λόγος της ρήξης. Και αυτός είναι η σύμβαση εργασίας του CEO της ΕΥΑΘ με τον ίδιο να προτείνει κλειστή με βάση τη θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου, του οποίου είναι μέλος και το Υπερταμείο να προκρίνει εκείνη της εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου η οποίο μπορεί και να λυθεί χωρίς προβλήματα.

Η επιλογή βέβαια του Υπερταμείου προκαλεί ερωτήματα για τις προθέσεις της διοίκησής του καθώς ο Ν. Γεωργιάδης έχει εκλεγεί παμψηφεί για μία τετραετία και επιδίωξή του είναι η σύμβαση να είναι συμβατή με την αντίστοιχη των άλλων ΔΕΚΟ και ειδικότερα της ΕΥΔΑΠ.

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: