8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ετοιμάζεται για μάχη η Νίκη – Θέλει να μείνει «όρθια» στην «καυτή» έδρα του Ιωνικού

Διαβάστε επίσης:

Οκτώ παιχνίδια απομένουν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ και ένα από τα πιο δύσκολα που έχει να δώσει η Νίκη είναι αυτό του Σαββάτου με αντίπαλο τον Ιωνικό, στο γήπεδο της Νεάπολης Νίκαιας. Οι «κυανόλευκοι» προετοιμάζονται για μία μάχη, που αν έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα θα τους βάλει για τα καλά σε τροχιά ανόδου.
Στη Νίκη άφησαν πίσω τους το «στραβοπάτημα» στο παιχνίδι με το Αιγάλεω. Το μόνο που σκέφτονται είναι η μεθαυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό που αν είναι νικηφόρα (και εφόσον η Βέροια δεν πάρει «διπλό» στο Αιγάλεω) θα στείλει τους «κυανόλευκους» του Βόλου στη 2η προνομιούχο θέση της Φούτμπολ Λιγκ για πρώτη φορά από την έναρξη του πρωταθλήματος.
Σε αυτή βρίσκεται τώρα ο Ιωνικός, αλλά η διαφορά του από τη Νίκη είναι μόλις δύο πόντοι. Γίνεται κατανοητό ότι το παιχνίδι παρουσιάζει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Αναμένεται μεγάλη μάχη για το «τρίποντο» με τη Νίκη να καλείται να μείνει «όρθια» σε μία «καυτή» έδρα.
Εδώ να θυμίσουμε ότι ο Στάικος Βεργέτης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες δύο παικτών. Πρόκειται για τους Λούκας Γκαρσία και Αντόνιο Ροχάνο, που δηλώθηκαν να εκτίσουν ποινές.
Ούτως ή άλλως ο Λούκας Γκαρσία δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα του τραυματισμού του. Βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, χωρίς να πιέζεται από τους ανθρώπους της ομάδας, ώστε μόλις επιστρέψει, να μπορεί να αποδώσει το 100% των δυνατοτήτων του.

Όσο για τον Ροχάνο, σίγουρα θα λείψει. Ο Αργεντινός επιθετικός έχει πετύχει επτά γκολ σε 16 εμφανίσεις του στο φετινό πρωτάθλημα και αποτελεί το «βαρύ πυροβολικό» της Νίκης. Ωστόσο, κρίθηκε σκόπιμο να λείψει από εκτός έδρας παιχνίδι, στο οποίο οι «κυανόλευκοι» περισσότερο θα πιεστούν, παρά θα πιέσουν.
Από τη στιγμή που δεν είναι διαθέσιμος ο Ροχάνο, αναμένεται να δούμε στην κορυφή της επίθεση τον Μάρτιν Μπαταγίνι, έναν ποδοσφαιριστή που ήδη έδωσε τα διαπιστευτήριά του στα τρία ματς στα οποία φόρεσε τη φανέλα της Νίκης, έχοντας δύο γκολ στο ενεργητικό του και γενικότερα πολύ καλή παρουσία. Ο Μπαταγίνι είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί με την ίδια άνεση να αγωνιστή ως εξτρέμ ή σέντερ φορ.
Ο νεοαποκτηθείς Μαυροζούμης δεν προπονήθηκε χθες διότι αισθάνεται ενοχλήσεις στο πόδι, ενώ ένα τράβηγμα ανάγκασε τον Αλιατίδη να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα. Αυτό πάντως έγινε περισσότερο για προληπτικούς λόγους, αφού δεν τίθεται θέμα για τη συμμετοχή του στο ματς του Σαββάτου.
πηγή:e-thessalia.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: