8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Επικίνδυνες έξοδοι για τους πρωτοπόρους

Διαβάστε επίσης:

Με την 17η αγωνιστική και τους πρωτοπόρους να έχουν δύσκολες αποστολές θα συνεχιστεί το Σάββατο (25/1) η δράση στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΚ.

Άρης Καρδίτσας – Νεφέλη

- Advertisement -

Αντίθετες είναι οι πορείες που ακολουθούν οι δύο ομάδες. Ο Άρης πραγματοποιεί μια αξιόλογη σεζόν, στοχεύοντας όσο πιο ψηλά μπορεί. Έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την παραμονή του και πλέον παίζει χωρίς άγχος αποδίδοντας μάλιστα καλό ποδόσφαιρο. Οι νεοφώτιστοι από τη μεριά τους γνωρίζουν πως η σωτηρία χρειάζεται πλέον υπέρβαση. Είναι όμως αποφασισμένοι να το παλέψουν μέχρι τέλους κι ό,τι βγει. Πάντως για να ελπίζουν χρειάζονται βαθμούς και μακριά από το Καλλίθηρο.

ΑΟ Μαγούλας – ΑΕ Μουζακίου

Ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται στη Μαγούλα. Δύο ομάδες που “καίγονται” για τους βαθμούς, έχοντας διαφορετικού στόχους η καθεμιά. Οι γηπεδούχοι μετά τις τρεις σερί ήττες βρίσκονται πλέον στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη κι αν δεν νικήσουν με δεδομένο ότι η Νίκη θα πάρει χωρίς ματς το τρίποντο, θα πέσουν μετά από πολύ καιρό στις θέσεις υποβιβασμού. Βέβαια το έργο των “πρασίνων” μόνο εύκολο δεν είναι καθώς η ΑΕΜ θέλει να μείνει στην κορυφή. Άλλωστε στόχος της παραμένει όχι απλά η άνοδος αλλά η κατάκτηση του τίτλου. Η έξοδος των “κιτρινόμαυρων” πάντως είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη, κόντρα σε έναν αξιόλογο αντίπαλο όπως ο ΑΟΜ που στην καλή του μέρα μπορεί να κάνει τη ζημιά.

Αστέρας Βλοχού – Προδρομιακός

Ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι για τον Αστέρα που θα παίξει το τελευταίο του χαρτί για την παραμονή στην κατηγορία. Με νίκη θα ελπίζει με κάθε άλλο αποτέλεσμα θα απομακρυνθεί από τον στόχο. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από μια τεράστια επιτυχία. Διαθέτουν άριστη ψυχολογία, ενώ το παιχνίδι είναι στα μέτρα τους. Θα ψάξουν το διπλό με σκοπό να “κλειδώσουν” όσο πιο γρήγορα τη σωτηρία.

Ελπίδα Αγίου Γεωργίου – ΑΕ Καρποχωρίου

Σημαντικό παιχνίδι κυρίως για τους γηπεδούχους που δίνουν μάχη επιβίωσης. Το τελευταίο διάστημα παρουσιάζουν πολύ καλή εικόνα παρότι την “τσαλάκωσαν” την περασμένη αγωνιστική στον Άγιο Θεόδωρο. Παρ’ όλα αυτά στην έδρα τους δείχνουν ιδιαίτερα δυνατοί και ποντάρουν πολλά σε αυτήν. Μονόδρομος το τρίποντο για τους “πράσινους”. Από την άλλη η ΑΕΚ διαθέτει ένα έμπειρο σύνολο που δεν καταλαβαίνει από έδρες. Μπορεί το αποτέλεσμα η ομάδα του Μάκη Ευαγγέλου που πλέον θα ψάξει για ένα καλό πλασάρισμα. Όπως και να ‘χει το κίνητρο των γηπεδούχων είναι ισχυρότερο.

Ερμής Μαυραχάδων – ΑΕ Λεονταρίου

Υπάρχει διαφορά ποιότητας και εμπειρίας μεταξύ των δύο ομάδων. Οι νεοφώτιστοι στη μετά-Παπαστόγια εποχή θα προσπαθήσουν χωρίς άγχος να πετύχουν την έκπληξη. Είναι από τα ματς που δεν περιμένουν και πολλά. Όμως βρίσκονται στο -3 από τις θέσεις παραμονής και πρέπει να τα δώσουν όλα ακόμη κόντρα σε ανώτερους αντιπάλους. Η ΑΕΛ βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Είναι ένα ματς στα δικά της μέτρα. Κάθε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης θα θεωρείται αποτυχία για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι κηνυγούν την κορυφή.

ΠΑΣ Αργιθέας – Αετός Αγίου Θεοδώρου

Την πρώτη ήττα μετά από καιρό γνώρισε ο ΠΑΣ στον Πρόδρομο και πλέον έμεινε στο -4 από την κορυφή. Μπροστά του έχει ένα ακόμη δύσκολο ματς κόντρα στον φιλόδοξο και ενισχημένο Αετό. Οι “πράσινοι” θέλουν να βγάλουν αντίδραση και να διατηρηθούν στο +6 από τους διώκτες τους. Οι φιλοξενούμενοι με καλή ψυχολογία θα πρσπαθήσουν στην πιο δύσκολη μέχρι στιγμής έδοξό τους να πάρουν κάτι θετικό. Το συγκρότημα του Γιάννη Ποντίκα, έχει αποδείξει πως στα δύσκολα τα καταφέρνει. Αυτό θέλει να κάνει και τώρα κόντρα στην ομάδα της Αργιθέας.

Παλαμαϊκή – Διγενής

Μάχη για την παραμονή στην κατηγορία δίνει η Παλαμαϊκή. Βέβαια για να τα καταφέρει θα πρέπει από εδώ και στο εξής να κάνει πρωταθλητισμό. Μπροστά της έχει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Κόντρα σε έναν αντίπαλο με βλέψεις …ανόδου. Όπως σε κάθε ματς έτσι και σε αυτό θα προσπαθήσει για το καλύτερο κι ό,τι βγει. Ο Διγενής βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Δείχνει αρκετά δυνατός στις αρχές του νέου έτους. Μείωσε τη διαφορά από την 3άδα και θα κάνει τα πάντα για να πετύχει τον στόχο που δεν είναι άλλος από την αλλαγή κατηγορίας. Όσο για τον αντίπαλο… αυτός είναι στα μέτρα του και μπορεί να φύγει από τον Παλαμά με το αποτέλεσμα που θέλει.
Πηγή: karditsasport.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: