8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Επί ποδός ο μηχανισμός αποχιονισμού στο Πήλιο- Κλειστό το χιονοδρομικό

Διαβάστε επίσης:

Επί ποδός βρίσκεται ο μηχανισμός αποχιονισμού της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και των Δήμων, προκειμένου να αντιμετωπίσει την ισχυρή χιονόπτωση που πλήττει το νομό από την Κυριακή το απόγευμα.

Η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη βρίσκεται στο Πήλιο και συντονίζει το έργο του αποχιονισμού, ενώ σύμφωνα με την ενημέρωσή της τα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας βρίσκονται στον δρόμο για να διατηρούν ανοιχτό το οδικό δίκτυο.

- Advertisement -

Να σημειωθεί ότι απαραίτητη είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στα Χάνια Πηλίου, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, καθώς επίσης και στο δρόμο από Μηλιές προς Άγιο Γεώργιο και Πινακάτες.

Επίσης, λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν αυτή την ώρα στη Μαγνησία, ακινητοποιήθηκε όχημα στις Πινακάτες, με αποτέλεσμα να κληθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου προκειμένου να απεγκλωβίσει τους επιβάτες.

Επίσης, από την Κενταύρων Όρος ανακοινώνεται πως σήμερα ανήμερα των Φώτων το Χιονοδρομικό Κέντρο δεν θα λειτουργήσει, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. Για τη λειτουργία του Χιονοδρομικού το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: