8.2 C
Karditsa
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εννέα αμφίρροπες κούρσες και κέρδη για πολλούς στις πρώτες ιπποδρομίες του Μαρτίου

Διαβάστε επίσης:

Ο ΡΕΒΑΜΠ κατακτά το Τρόπαιο Μαρτίου

Με δέκα νέους ίππους να κάνουν το ντεμπούτο τους στο Markopoulo Park και το Τρόπαιο Μαρτίου να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα, ολοκληρώθηκε την Κυριακή η 9η ιπποδρομιακή συγκέντρωση του έτους που περιελάβανε εννέα αμφίρροπες αναμετρήσεις.

Μεγάλος νικητής της 7ης κούρσας του προγράμματος για το Τρόπαιο Μαρτίου αναδείχθηκε ο ΡΕΒΑΜΠ, ιδιοκτησίας STREET 211 HORSES SYNDICATE, που επέστρεψε στις νίκες μετά την επικράτησή του στο 73ο Ντέρμπι ΟΠΑΠ. Ο τετραετής πλέον καθαρόαιμος ίππος, με αναβάτη τον Μάριο Χριστοφή και προπονητή τον Νίκο Καλογερόπουλο, επικράτησε των αντιπάλων του με μεγάλη διαφορά.

- Advertisement -
Αμφίρροπες αναμετρήσεις στο Markopoulo Park

Εβδομήντα νικητές στο ΣΚΟΡ 6

 Κέρδη σε πολλούς νικητές μοίρασε η πρώτη ιπποδρομιακή συγκέντρωση του Μαρτίου στο Markopoulo Park. Συγκεκριμένα, εβδομήντα παίκτες του δημοφιλούς ΣΚΟΡ 6 (σωστή πρόβλεψη νικητή σε έξι συνεχόμενες κούρσες) κέρδισαν από 318 ευρώ ο καθένας. Δεκατέσσερις από αυτούς συμπλήρωσαν το δελτίο τους στον ανανεωμένο χώρο στοιχηματισμού, που λειτουργεί πλέον στον 1ο όροφο των εγκαταστάσεων του ιπποδρόμου, και οι υπόλοιποι σε καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα.

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: